Giriş Kayıt
Kyla Wise

Kyla Wise


Oyuncu

Kyla Mary Wise Halliday, London, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu. Murder, She Baked: A Plum Pudding Murder Mystery (2015) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kyla Mary Wise Halliday
Doğum Yeri: London, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Kyla Anderson | Kyla Anderson-Goutsis
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Gizem Oyuncu 7.1 437
2014 Dram Oyuncu 6.2 31
2006 Komedi Oyuncu 6.0 19,187
2005 Dram Oyuncu 6.8 1,245
2005 Dram Oyuncu    

Lazarus Çocuğu
2005 Dram Oyuncu 5.0 847

Tabana Kuvvet
2001 Macera Oyuncu 6.4 95,445
2001 Aksiyon Oyuncu    
1998 Fantastik Oyuncu    
Film Altyazıları
Passengers (7,726) Doctor Strange (3,840) Assassin's Creed (3,765) Arrival (2,644) xXx: Return of Xander Cage (2,560) Allied (2,527) Moana (1,714) Forushande (1,502) Hacksaw Ridge (1,501) Split (1,411)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,334) Supernatural (7,892) Legion (7,865) Arrow (5,759) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,666) Black Sails (3,660) Taboo (3,588) Vikings (3,582) Suits (3,225) The Expanse (3,013)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017