Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Devon Anderson

Devon Anderson (29)


Oyuncu

Devon Carlo Anderson, 04 Nisan 1987 Greenwich, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Glenn Gould Hakkında Otuz İki Kısa Film (1993), (1997) Spice World the Movie (1997), (2012) Sinbad (2012), (2002) Afacanlar İşbaşında (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Devon Carlo Anderson
Doğum Tarihi: 04 Nisan 1987
Doğum Yeri: Greenwich, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,987

Afacanlar İşbaşında
2002 15 Komedi Oyuncu 3.6 4,631

Spice World the Movie
1997 10 Komedi Oyuncu 3.4 28,730
1995 Dram Oyuncu 5.2 3,243

Glenn Gould Hakkında Otuz İki Kısa Film
1993 6 Biyografi Oyuncu 7.5 3,117
1985 Dram Oyuncu 5.1 6,045
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017