Giriş Kayıt
Robert J. Anderson Jr.

Robert J. Anderson Jr.


Sesler

Robert J. Anderson Jr., sesler. Talihsiz Serüvenler Dizisi (2004), Yaşamın Renkleri (1998), Kuzenim Vinny (1992), Akrep Kral (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bob Anderson Jr. | Robert Anderson Jr. | Bobby And
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Sesler 7.8 20,867
2012 Aksiyon Sesler 7.4 19,865
2011 Aksiyon Sesler 4.4 3,576

İçten Gelen
2008 Korku Sesler 5.7 6,121

Ekspres Kasa
2006 Komedi Sesler 6.7 12,850

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Sesler 6.8 173,568
2004 Macera Sesler 8.4 420,856
2002 Komedi Sesler 8.0 54,207

Akrep Kral
2002 Aksiyon Sesler 5.5 111,794

En Sevdiğim Marslı
1999 Komedi Sesler 4.9 10,974
1999 Dram Sesler    

13. Kat
1999 Gizem Sesler 7.0 56,868
1999 Dram Sesler 7.0 4,797

Yaşamın Renkleri
1998 Komedi Sesler 7.5 108,978
1997 Komedi Sesler 6.4 82,083

Mahkeme Ve Dava
1997 Komedi Sesler 5.7 5,352

Tepki
1996 Aksiyon Sesler 5.6 42,858

Çavuş Bilko
1996 Komedi Sesler 5.7 18,722
1996 Komedi Sesler 7.0 2,545
1995 Komedi Sesler 6.7 5,592
1995 Komedi Sesler 6.8 2,725

Kukla Efendileri
1994 Korku Sesler 5.9 7,332
1994 Komedi Sesler 6.2 10,579

Çılgın Beyzbolcular 2
1994 Komedi Sesler 5.5 21,793
1993 Aksiyon Sesler 6.4 7,947

57 Numaralı Yolcu
1992 Aksiyon Sesler 5.8 39,363
1992 Suç Sesler 6.8 2,466
1992 Dram Sesler 7.1 1,833

Kuzenim Vinny
1992 Komedi Sesler 7.5 89,396
1991 Korku Sesler 6.5 1,065
1991 Komedi Sesler 5.8 23,298
1991 Aksiyon Sesler 6.0 2,651

Fırlama Çöpçüler
1990 Aksiyon Sesler 5.9 19,335
1990 Macera Sesler 5.3 2,617

Aslan Yürek
1990 Aksiyon Sesler 6.2 27,262
1990 Komedi Sesler 5.5 368
1990 Korku Sesler    
1989 Komedi Sesler 4.7 300
1988 Korku Sesler 5.9 9,105
1988 Korku Sesler 6.4 25,363
1988 Suç Sesler 6.0 1,824
1988 Fantastik Sesler 6.7 5,199

Ben De Genç Kurdum
1987 Komedi Çeşitli 3.2 8,961

Gece Yaratıkları
1986 Korku Sesler 4.8 1,432
1986 Aile Sesler    
1985 Aksiyon Sesler 6.0 602
1985 Aksiyon Sesler 6.2 3,034
1983 Komedi Sesler 7.6 4,168
Film Altyazıları
The Foreigner (7,296) The Mountain Between Us (5,184) Flatliners (4,821) Stronger (3,431) Beyond Skyline (3,244) Dunkirk (3,211) American Made (2,159) Kingsman: The Golden Circle (1,948) It (1,667) Victoria & Abdul (1,425)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,163) Mr. Robot (6,443) Game of Thrones (3,379) Shameless (2,823) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,635) Peaky Blinders (2,175) The Big Bang Theory (1,900) Manhunt: Unabomber (1,889) Stranger Things (1,303) Lucifer (1,298)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017