Giriş Kayıt
Rudolph Anders

Rudolph Anders (91)


Oyuncu

Rudolph F. Amendt, 17 Aralık 1895 Waldkirch, Baden-Württemberg, Almanya doğumlu oyuncu. One Step Beyond (1959), (1940) Büyük Diktatör (1940), (1942) Olmak Ya Da Olmamak (1942), (1954) Bir Yıldız Doğuyor (1954) gibi yapımlarla biliniyor.27 Mart 1987 tarihinde (91 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Rudolph F. Amendt
Doğum Tarihi: 17 Aralık 1895
Ölüm Tarihi: 27 Mart 1987
Doğum Yeri: Waldkirch, Baden-Württemberg, Almanya
Diğer Bir İsmi: Rudolf Amendt | Rudolph Amendt | Rudolph Amenut |
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1964 69 Savaş Oyuncu 7.3 2,891

Mükâfat
1963 68 Suç Oyuncu 6.8 3,435
1961 66 Macera Oyuncu 6.6 420
1959 Dram Oyuncu 7.9 868
1958 63 Korku Oyuncu 4.4 357

Bir Yıldız Doğuyor
1954 59 Dram Oyuncu 7.8 11,864

Herşey Senin İçin
1954 59 Dram Oyuncu 7.2 4,722
1953 58 Aksiyon Oyuncu 6.3 417
1953 58 Dram Oyuncu 4.0 721
1952 Aksiyon Oyuncu 7.8 2,615

Uslanmam
1949 54 Gerilim Oyuncu 7.5 3,537

Ren Bekçileri
1943 48 Dram Oyuncu 7.4 3,117
1943 48 Müzikal Oyuncu 6.7 428
1942 47 Macera Oyuncu 6.8 4,040
1942 47 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,521
1942 47 Suç Oyuncu 6.8 2,992
1942 47 Dram Oyuncu 6.2 168
1942 47 Dram Oyuncu 7.2 312
1942 47 Aksiyon Oyuncu 7.2 180

Olmak Ya Da Olmamak
1942 47 Komedi Oyuncu 8.2 21,353
1942 47 Dram Oyuncu 6.9 325
1941 46 Dram Oyuncu 7.7 373

Büyük Diktatör
1940 45 Komedi Oyuncu 8.5 167,019
1940 45 Komedi Oyuncu 7.0 539
1940 45 Biyografi Oyuncu 6.8 1,357
1940 45 Dram Oyuncu 7.9 3,572
1939 44 Dram Oyuncu 6.8 1,210
1939 44 Dram Oyuncu 5.8 173
1938 43 Komedi Oyuncu 6.6 683
1938 43 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 132
1937 42 Komedi Oyuncu 6.5 39
1936 41 Dram Oyuncu 6.5 197

Altın Ok
1936 41 Komedi Oyuncu 6.8 689
1935 40 Komedi Oyuncu 6.6 466
1935 40 Komedi Oyuncu 5.2 387
1934 39 Dram Oyuncu 7.3 13
1934 39 Dram Oyuncu 5.9 62
1934 39 Romantik Oyuncu 6.4 227
1930 35 Biyografi Oyuncu 7.5 25
Dizi Altyazıları
Westworld (7,577) The Flash (4,467) The 100 (4,161) La casa de papel (3,717) Legion (3,340) The Expanse (2,264) Supernatural (2,098) The Big Bang Theory (1,695) Krypton (1,622) Fear the Walking Dead (1,558)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018