Giriş Kayıt
Suzan Anbeh

Suzan Anbeh (47)


Oyuncu

Suzan Anbeh, 18 Mart 1970 Oberhausen, Almanya doğumlu oyuncu. Fransız Öpücüğü (1995), Agnes ve Kardeşleri (2004), (2009) Kapı (2009), (2011) The Theatre Bizarre (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Mart 1970
Doğum Yeri: Oberhausen, Almanya
Diğer Bir İsmi: Susan Anbeh
Burcu: Balık
Boyu: 1.72 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 41 Korku Oyuncu 5.2 3,204
2011 41 Suç Oyuncu 5.2 23

Takiye: Allah'ın Yolunda
2010 40 Dram Oyuncu 5.2 321

Kapı
2009 39 Dram Oyuncu 6.8 3,936
2006 36 Aksiyon Oyuncu 6.4 3,632
2006 Suç Oyuncu    

Agnes ve Kardeşleri
2004 34 Komedi Oyuncu 6.8 1,567
2004 Dram Oyuncu 4.9 63
2001 Suç Oyuncu 5.9 159

Katil Olursam
1999 29 Komedi Oyuncu 5.3 61

Güzel Bir Gün
1996 26 Komedi Oyuncu 6.5 38,563

Fransız Öpücüğü
1995 25 Komedi Oyuncu 6.6 41,043
Dizi Altyazıları
Vikings (10,033) Black Mirror (8,595) Shameless (7,919) Star Trek: Discovery (4,683) The Big Bang Theory (2,842) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,270) The Flash (2,137) Bron/Broen (1,772) The X Files (1,479) Stranger Things (1,440)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018