Giriş Kayıt
Suzan Anbeh

Suzan Anbeh (47)


Oyuncu

Suzan Anbeh, 18 Mart 1970 Oberhausen, Almanya doğumlu oyuncu. Fransız Öpücüğü (1995), Agnes und seine Brüder (2004), (2009) Kapı (2009), (2011) The Theatre Bizarre (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Mart 1970
Doğum Yeri: Oberhausen, Almanya
Diğer Bir İsmi: Susan Anbeh
Burcu: Balık
Boyu: 1.72 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 41 Korku Oyuncu 5.2 3,204
2011 41 Suç Oyuncu 5.2 23

Takiye: Allah'ın Yolunda
2010 40 Dram Oyuncu 5.2 308

Kapı
2009 39 Dram Oyuncu 6.8 3,936
2006 36 Aksiyon Oyuncu 6.4 3,632
2006 Suç Oyuncu    
2004 34 Komedi Oyuncu 6.8 1,567
2004 Dram Oyuncu 4.9 63

Katil Olursam
1999 29 Komedi Oyuncu 5.3 61

Güzel Bir Gün
1996 26 Komedi Oyuncu 6.5 37,436

Fransız Öpücüğü
1995 25 Komedi Oyuncu 6.5 40,109
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,172) Silence (1,869) Gold (1,838) Logan (1,293) The Fate of the Furious (1,032) Fifty Shades Darker (995) Get Out (958) Split (887) La La Land (861) The Age of Shadows (779)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,824) The Flash (6,212) Gotham (2,846) Into the Badlands (2,609) Fargo (1,469) Game of Thrones (1,368) Bates Motel (1,358) Vikings (1,269) Billions (1,229) The Blacklist (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017