Giriş Kayıt
Amédée

Amédée (62)


Oyuncu

Philippe de Cherisey, 13 Şubat 1923 Paris, Fransa doğumlu oyuncu. Yasak Oyunlar (1952), Yoyo (1965), (1952) Le plaisir (1952), (1956) Sen Bir Melektin (1956) gibi yapımlarla biliniyor.17 Temmuz 1985 tarihinde (62 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Philippe de Cherisey
Doğum Tarihi: 13 Şubat 1923
Ölüm Tarihi: 17 Temmuz 1985
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Amédé | Philippe de Cherisey | Ph. de Chérisey
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1980 57 Dram Oyuncu 6.6 407
1975 52 Dram Oyuncu 6.9 220
1973 50 Komedi Oyuncu 5.6 53
1965 42 Komedi Oyuncu 7.6 876
1961 38 Dram Oyuncu 7.2 342
1958 35 Suç Oyuncu 7.1 865
1957 34 Komedi Oyuncu 5.8 30
1957 34 Suç Oyuncu 7.3 371
1957 34 Oyuncu    
1957 34 Komedi Oyuncu 3.3 863

Sen Bir Melektin
1956 33 Dram Oyuncu 7.5 829
1956 33 Dram Oyuncu 6.7 86
1952 29 Komedi Oyuncu 7.9 2,924

Yasak Oyunlar
1952 29 Dram Oyuncu 7.9 8,538
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017