Giriş Kayıt
Tom Amundsen

Tom Amundsen (51)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Tom Amundsen, 21 Haziran 1954 Minneapolis, Minnesota, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı. Riddick Günlükleri (2004), Elim Belim Bağlı (2002), Ayın Çalışanı (2004), Sen Uyurken (1995) gibi yapımlarla biliniyor.21 Ocak 2006 tarihinde (51 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 21 Haziran 1954
Ölüm Tarihi: 21 Ocak 2006
Doğum Yeri: Minneapolis, Minnesota, ABD
Diğer Bir İsmi: Tommy Amundsen
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Senarist 6.2 390

Ayı Kardeş 2
2006 Animasyon Çeşitli 6.3 5,797
2006 Macera 5.6 6,853

Cesur Civciv
2005 51 Animasyon Oyuncu 5.8 68,720
2005 51 Dram Senarist    

Madagaskar
2005 51 Animasyon Çeşitli 6.9 288,149

Şrek 2
2004 50 Animasyon Çeşitli 7.2 336,317

Riddick Günlükleri
2004 50 Aksiyon Çeşitli 6.7 191,623

Ayın Çalışanı
2004 50 Komedi Çeşitli 6.2 8,589

Pinokyo
2002 48 Komedi Oyuncu 4.2 6,447

Peter Pan Varolmayan Ülke'de
2002 48 Animasyon Çeşitli 5.8 14,297

Elim Belim Bağlı
2002 48 Komedi Çeşitli 5.6 64,001

Şrek
2001 47 Animasyon Çeşitli 7.9 497,726
1999 Komedi Yapımcı
Senarist
6.5 890
1998 44 Animasyon Oyuncu 7.6 188,242

Sen Uyurken
1995 41 Komedi Çeşitli 6.7 75,639
1994 Komedi Yapımcı
Senarist
6.1 8,385
1987 Komedi Yapımcı
Senarist
6.7 43,878

Muhteşem İkili
1986 Komedi Senarist
Çeşitli
7.2 6,606

Rüzgârlı Vadi
1984 30 Animasyon Oyuncu 8.1 106,044
1984 30 Aksiyon Oyuncu 5.9 9,094
1982 28 Biyografi Oyuncu 7.4 5,348
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017