Giriş Kayıt
Tom Amundsen

Tom Amundsen (51)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Tom Amundsen, 21 Haziran 1954 Minneapolis, Minnesota, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı. Riddick Günlükleri (2004), Elim Belim Bağlı (2002), Ayın Çalışanı (2004), Sen Uyurken (1995) gibi yapımlarla biliniyor.21 Ocak 2006 tarihinde (51 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 21 Haziran 1954
Ölüm Tarihi: 21 Ocak 2006
Doğum Yeri: Minneapolis, Minnesota, ABD
Diğer Bir İsmi: Tommy Amundsen
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Senarist 6.2 390

Ayı Kardeş 2
2006 Animasyon Çeşitli 6.3 5,797
2006 Macera 5.6 6,853

Cesur Civciv
2005 51 Animasyon Oyuncu 5.8 73,071
2005 51 Dram Senarist    

Madagaskar
2005 51 Animasyon Çeşitli 6.9 305,627

Şrek 2
2004 50 Animasyon Çeşitli 7.2 354,297

Riddick Günlükleri
2004 50 Aksiyon Çeşitli 6.7 197,386

Ayın Çalışanı
2004 50 Komedi Çeşitli 6.2 8,589

Pinokyo
2002 48 Komedi Oyuncu 4.2 6,447

Peter Pan Varolmayan Ülke'de
2002 48 Animasyon Çeşitli 5.8 14,297

Elim Belim Bağlı
2002 48 Komedi Çeşitli 5.6 65,311

Şrek
2001 47 Animasyon Çeşitli 7.9 523,510
1999 Komedi Yapımcı
Senarist
6.5 890
1998 44 Animasyon Oyuncu 7.6 203,005

Sen Uyurken
1995 41 Komedi Çeşitli 6.7 79,667
1994 Komedi Yapımcı
Senarist
6.2 8,860
1987 Komedi Yapımcı
Senarist
6.7 46,184

Muhteşem İkili
1986 Komedi Senarist
Çeşitli
7.3 7,097

Rüzgârlı Vadi
1984 30 Animasyon Oyuncu 8.1 117,937

Kaçış
1984 30 Aksiyon Oyuncu 5.9 9,601
1982 28 Biyografi Oyuncu 7.4 5,676
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018