Giriş Kayıt
Tom Amundsen

Tom Amundsen (51)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Tom Amundsen, 21 Haziran 1954 Minneapolis, Minnesota, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı. Riddick Günlükleri (2004), Elim Belim Bağlı (2002), Ayın Çalışanı (2004), Sen Uyurken (1995) gibi yapımlarla biliniyor.21 Ocak 2006 tarihinde (51 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 21 Haziran 1954
Ölüm Tarihi: 21 Ocak 2006
Doğum Yeri: Minneapolis, Minnesota, ABD
Diğer Bir İsmi: Tommy Amundsen
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Senarist 6.2 390

Ayı Kardeş 2
2006 Animasyon Çeşitli 6.3 5,797
2006 Macera 5.6 6,810

Cesur Civciv
2005 51 Animasyon Oyuncu 5.8 67,362
2005 51 Dram Senarist    

Madagaskar
2005 51 Animasyon Çeşitli 6.9 282,949

Şrek 2
2004 50 Animasyon Çeşitli 7.2 331,148

Riddick Günlükleri
2004 50 Aksiyon Çeşitli 6.7 189,721

Ayın Çalışanı
2004 50 Komedi Çeşitli 6.2 8,589

Pinokyo
2002 48 Komedi Oyuncu 4.2 6,447

Peter Pan Varolmayan Ülke'de
2002 48 Animasyon Çeşitli 5.8 13,543

Elim Belim Bağlı
2002 48 Komedi Çeşitli 5.6 63,617

Şrek
2001 47 Animasyon Çeşitli 7.9 490,486
1999 Komedi Yapımcı
Senarist
6.5 890
1998 44 Animasyon Oyuncu 7.5 183,885

Sen Uyurken
1995 41 Komedi Çeşitli 6.7 74,676
1994 Komedi Yapımcı
Senarist
6.1 8,242
1987 Komedi Yapımcı
Senarist
6.7 43,258

Muhteşem İkili
1986 Komedi Senarist
Çeşitli
7.2 6,433

Rüzgârlı Vadi
1984 30 Animasyon Oyuncu 8.1 103,547
1984 30 Aksiyon Oyuncu 5.9 8,932
1982 28 Biyografi Oyuncu 7.4 5,348
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,197) Live by Night (7,687) Hidden Figures (5,726) Rogue One (5,151) Split (4,778) Paterson (4,065) Assassin's Creed (4,042) Patriots Day (3,910) Allied (3,532) Passengers (1,623)
Dizi Altyazıları
Legion (9,346) Arrow (5,618) The 100 (3,719) The Flash (3,427) The Expanse (3,160) Designated Survivor (2,628) Colony (2,570) The Originals (2,253) The Last Kingdom (2,063) Vikings (2,041)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017