Giriş Kayıt
Roland Amstutz

Roland Amstutz (55)


Oyuncu

Roland Amstutz, 12 Ocak 1942 La Chaux-de-Fonds, Neuchâtel, İsviçre doğumlu oyuncu. I... comme Icare (1979), Herkes Başının Çaresine Baksın (1980), Gwendoline (1984), Nouvelle vague (1990) gibi yapımlarla biliniyor.20 Mayıs 1997 tarihinde (55 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 12 Ocak 1942
Ölüm Tarihi: 20 Mayıs 1997
Doğum Yeri: La Chaux-de-Fonds, Neuchâtel, İsviçre
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doberman
1997 55 Aksiyon Oyuncu 6.6 14,355
1997 55 Biyografi Oyuncu 6.7 1,043
1996 54 Komedi Oyuncu 6.9 1,041

Ayı
1994 52 Kısa Metraj Oyuncu 7.9 17
1992 Aksiyon Oyuncu 4.7 290

Melek Kadar Kirli
1991 49 Dram Oyuncu 6.0 140
1990 48 Dram Oyuncu 7.1 1,089
1989 47 Dram Oyuncu 6.2 44
1984 42 Macera Oyuncu 5.2 1,950

Araba Mezarlığı
1983 41 Oyuncu    
1981 39 Dram Oyuncu 7.4 63

Herkes Başının Çaresine Baksın
1980 38 Dram Oyuncu 7.1 2,251
1979 37 Suç Oyuncu 8.1 2,588
1979 37 Komedi Oyuncu 7.7 250
1978 36 Biyografi Oyuncu 7.7 641
1977 35 Dram Oyuncu 6.9 62
1977 35 Komedi Oyuncu 6.4 50

Çete
1977 35 Suç Oyuncu 5.9 406
1976 34 Suç Oyuncu 7.3 212

Şölen Başlasın
1975 33 Dram Oyuncu 7.2 920
1975 33 Suç Oyuncu 6.6 137
1974 32 Romantik Oyuncu 7.1 162
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017