Giriş Kayıt
Alice Amter

Alice Amter


Oyuncu

Alice Amter, oyuncu. Penance (2009), (2007) The Big Bang Theory (2007), (2002) İyi Bir Kız (2002), (2003) İntikam Ateşi (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: The International
Boyu: 1.73 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Oyuncu 6.1 702
2010 Korku Oyuncu 2.3 362
2009 Korku Oyuncu 3.6 862
2007 Komedi Oyuncu 5.1 1,052
2007 Komedi Oyuncu 8.3 562,667
2005 Aksiyon Oyuncu 4.6 964

İntikam Ateşi
2003 Aksiyon Oyuncu 6.1 39,732
2003 Dram Oyuncu    

İyi Bir Kız
2002 Komedi Oyuncu 6.5 39,050

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 41,236
Film Altyazıları
Gold (2,606) Personal Shopper (1,759) Get Out (1,712) Logan (1,520) Silence (1,466) The Age of Shadows (1,015) Split (982) La La Land (942) The Fate of the Furious (897) Rings (885)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,217) The Flash (4,994) Into the Badlands (3,253) Gotham (2,400) The Blacklist (1,848) Fargo (1,816) Game of Thrones (1,534) Vikings (1,455) The Last Kingdom (1,451) Billions (1,275)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017