Giriş Kayıt
Florenz Ames

Florenz Ames


Oyuncu

Florenz Sebastian Kolb, 05 Ocak 1883 Rochester, New York, ABD doğumlu oyuncu. Ölümcül Peygamber Devesi (1957), (1952) Viva Zapata! (1952), (1958) Aşk Hocası (1958), (1956) The Fastest Gun Alive (1956) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Florenz Sebastian Kolb
Doğum Tarihi: 05 Ocak 1883
Doğum Yeri: Rochester, New York, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1959 Komedi Oyuncu    

Aşk Hocası
1958 75 Komedi Oyuncu 7.2 3,059
1958 Dram Oyuncu    
1958 Dram Oyuncu    

Ölümcül Peygamber Devesi
1957 74 Korku Oyuncu 4.8 2,391
1956 73 Macera Oyuncu 6.1 949
1956 73 Komedi Oyuncu 5.5 235
1956 73 Western Oyuncu 7.1 2,028
1955 72 Western Oyuncu 6.7 942
1952 69 Biyografi Oyuncu 7.5 7,516
Film Altyazıları
Kidnap (5,422) Beauty and the Beast (4,785) The Fate of the Furious (2,424) The Boss Baby (1,770) Contratiempo (1,740) The Shack (1,587) Dangal (1,502) The Great Wall (1,211) Redivider (1,084) Get Out (1,059)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,791) Supernatural (4,872) Lucifer (3,975) Better Call Saul (3,584) Fargo (3,430) Into the Badlands (3,385) Twin Peaks (3,352) The 100 (2,237) 12 Monkeys (2,076) Doctor Who (1,955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017