Giriş Kayıt
Todd Amateau

Todd Amateau


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Yönetmen

Todd Amateau, yönetmen asistanı, yapımcı, yönetmen. Adı Çıkmış (2010), Bay Evet (2008), 3:10 Treni (2007), Arkadaştan Öte (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Todd M. Amateau | Todd Michael Amateau
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Yönetmen Asistanı 8.3 737
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 2,549
2015 Dram Yönetmen Asistanı 7.8 5,717
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 8.0 8,127
2013 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 3,818
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 7.9 18,220
2013 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 10,824
2012 Aile Yönetmen Asistanı    
2012 Suç Yönetmen Asistanı 7.5 16,250
2011 Suç Yönetmen Asistanı 8.1 15,722

Arkadaştan Öte
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 285,523

Müstakbel Erkek Arkadaşım
2011 Komedi Yönetmen Asistanı    

Adı Çıkmış
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 7.1 293,826

Kaçaklar
2010 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.4 77,270

Ateşli Gençlik
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 38,153
2009 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 55,189

Bay Evet
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 282,976

Ölülerin Günü
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.5 17,631
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 6,861

3:10 Treni
2007 Macera Yönetmen Asistanı 7.7 247,769
2007 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.5 4,538

Terabithia Köprüsü
2007 Macera Yönetmen Asistanı 7.2 116,814

Ayrılık
2006 Komedi Yönetmen Asistanı 5.8 106,035
2005 Dram Yönetmen Asistanı    
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 5.5 4,266

Hip-hop Dansçıları
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 3.5 23,769
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 735

Aşka Veda
2003 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 34,151
2002 Komedi Yönetmen Asistanı    
2001 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 4,396

Gençlik Ateşi
2000 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 72,968
1993 Dram Yönetmen Asistanı 5.7 365

Av Peşinde
1991 Suç Yönetmen Asistanı
Yapımcı
Yönetmen
6.6 1,749

13. Cuma 7. Bölüm: Yeni Kan
1988 Korku Yönetmen Asistanı 5.3 22,896
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,764) Silence (1,861) Personal Shopper (1,628) Gold (1,559) Split (1,082) La La Land (1,056) Get Out (720) The Age of Shadows (711) The Great Wall (708) The Void (707)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,809) Supernatural (4,610) The Flash (4,463) Arrow (3,923) The Big Bang Theory (3,209) Better Call Saul (2,876) Gotham (1,527) Game of Thrones (1,481) Vikings (1,209) Into the Badlands (1,165)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017