Giriş Kayıt
Todd Amateau

Todd Amateau


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Yönetmen

Todd Amateau, yönetmen asistanı, yapımcı, yönetmen. Adı Çıkmış (2010), Bay Evet (2008), 3:10 Treni (2007), Arkadaştan Öte (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Todd M. Amateau | Todd Michael Amateau
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 2,387
2015 Dram Yönetmen Asistanı 7.8 4,896
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 8.0 7,969
2013 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 3,818
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 7.9 17,697
2013 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 10,603
2012 Aile Yönetmen Asistanı    
2012 Suç Yönetmen Asistanı 7.5 16,017
2011 Suç Yönetmen Asistanı 8.1 15,589

Arkadaştan Öte
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 279,875

Müstakbel Erkek Arkadaşım
2011 Komedi Yönetmen Asistanı    

Adı Çıkmış
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 7.1 286,997

Kaçaklar
2010 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.4 76,421

Ateşli Gençlik
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 37,619
2009 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 54,868

Bay Evet
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 278,855

Ölülerin Günü
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.5 17,631
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 6,861

3:10 Treni
2007 Macera Yönetmen Asistanı 7.7 243,809
2007 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.5 4,538

Terabithia Köprüsü
2007 Macera Yönetmen Asistanı 7.2 114,447

Ayrılık
2006 Komedi Yönetmen Asistanı 5.8 104,512
2005 Dram Yönetmen Asistanı    
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 5.5 4,266

Hip-hop Dansçıları
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 3.5 23,769
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 735

Aşka Veda
2003 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 33,806
2002 Komedi Yönetmen Asistanı    
2001 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 4,396

Gençlik Ateşi
2000 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 71,914

Av Peşinde
1991 Suç Yönetmen Asistanı
Yapımcı
Yönetmen
6.6 1,721

13. Cuma 7. Bölüm: Yeni Kan
1988 Korku Yönetmen Asistanı 5.3 22,435
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017