Giriş Kayıt
Todd Amateau

Todd Amateau


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Yönetmen

Todd Amateau, yönetmen asistanı, yapımcı, yönetmen. Adı Çıkmış (2010), Bay Evet (2008), 3:10 Treni (2007), Arkadaştan Öte (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Todd M. Amateau | Todd Michael Amateau
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Deha
2017 Biyografi Yönetmen Asistanı 8.4 10,786
2017 Komedi Yönetmen Asistanı    
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 7.1 3,938
2015 Dram Yönetmen Asistanı 7.5 7,530
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 8.0 8,494
2013 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 3,886
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 7.8 19,313
2013 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 11,390
2012 Aile Yönetmen Asistanı    
2012 Suç Yönetmen Asistanı 7.5 16,922
2011 Suç Yönetmen Asistanı 8.1 16,049

Arkadaştan Öte
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 298,724

Müstakbel Erkek Arkadaşım
2011 Komedi Yönetmen Asistanı    

Adı Çıkmış
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 7.1 308,697

Kaçaklar
2010 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.4 79,488

Ateşli Gençlik
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 39,389
2009 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 56,119

Bay Evet
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 294,323

Ölülerin Günü
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.5 17,631
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 7,261

3:10 Treni
2007 Macera Yönetmen Asistanı 7.7 256,595
2007 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.5 4,538

Terabithia Köprüsü
2007 Macera Yönetmen Asistanı 7.2 122,733

Ayrılık
2006 Komedi Yönetmen Asistanı 5.8 110,408
2004 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 843
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 5.5 4,266

Hip-hop Dansçıları
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 3.6 24,306
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 735

Aşka Veda
2003 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 35,724
2002 Komedi Yönetmen Asistanı    
2001 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 4,396

Gençlik Ateşi
2000 Komedi Yönetmen Asistanı 6.0 76,231
1993 Dram Yönetmen Asistanı 5.7 365

Av Peşinde
1991 Suç Yönetmen Asistanı
Yapımcı
Yönetmen
6.6 1,831

13. Cuma 7. Bölüm: Yeni Kan
1988 Korku Yönetmen Asistanı 5.3 25,077
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018