Giriş Kayıt
Todd Amateau

Todd Amateau


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Yönetmen

Todd Amateau, yönetmen asistanı, yapımcı, yönetmen. Adı Çıkmış (2010), Bay Evet (2008), 3:10 Treni (2007), Arkadaştan Öte (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Todd M. Amateau | Todd Michael Amateau
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Deha
2017 Biyografi Yönetmen Asistanı 8.5 8,003
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 3,316
2015 Dram Yönetmen Asistanı 7.8 6,429
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 8.0 8,297
2013 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 3,886
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 7.9 18,661
2013 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 11,049
2012 Aile Yönetmen Asistanı    
2012 Suç Yönetmen Asistanı 7.5 16,526
2011 Suç Yönetmen Asistanı 8.1 15,859

Arkadaştan Öte
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 290,486

Müstakbel Erkek Arkadaşım
2011 Komedi Yönetmen Asistanı    

Adı Çıkmış
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 7.1 299,319

Kaçaklar
2010 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.4 78,195

Ateşli Gençlik
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 38,637
2009 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 55,546

Bay Evet
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 287,426

Ölülerin Günü
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.5 17,631
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 6,991

3:10 Treni
2007 Macera Yönetmen Asistanı 7.7 251,153
2007 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.5 4,538

Terabithia Köprüsü
2007 Macera Yönetmen Asistanı 7.2 119,036

Ayrılık
2006 Komedi Yönetmen Asistanı 5.8 107,741
2005 Dram Yönetmen Asistanı    
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 5.5 4,266

Hip-hop Dansçıları
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 3.5 24,054
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 735

Aşka Veda
2003 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 34,700
2002 Komedi Yönetmen Asistanı    
2001 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 4,396

Gençlik Ateşi
2000 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 74,187
1993 Dram Yönetmen Asistanı 5.7 365

Av Peşinde
1991 Suç Yönetmen Asistanı
Yapımcı
Yönetmen
6.6 1,798

13. Cuma 7. Bölüm: Yeni Kan
1988 Korku Yönetmen Asistanı 5.3 23,663
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017