Giriş Kayıt
Todd Amateau

Todd Amateau


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Yönetmen

Todd Amateau, yönetmen asistanı, yapımcı, yönetmen. Adı Çıkmış (2010), Bay Evet (2008), 3:10 Treni (2007), Arkadaştan Öte (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Todd M. Amateau | Todd Michael Amateau
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 2,486
2015 Dram Yönetmen Asistanı 7.8 5,460
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 8.0 8,069
2013 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 3,818
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 7.9 18,066
2013 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 10,746
2012 Aile Yönetmen Asistanı    
2012 Suç Yönetmen Asistanı 7.5 16,163
2011 Suç Yönetmen Asistanı 8.1 15,657

Arkadaştan Öte
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 283,928

Müstakbel Erkek Arkadaşım
2011 Komedi Yönetmen Asistanı    

Adı Çıkmış
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 7.1 292,043

Kaçaklar
2010 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.4 76,950

Ateşli Gençlik
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 37,929
2009 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 55,066

Bay Evet
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 281,733

Ölülerin Günü
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.5 17,631
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 6,861

3:10 Treni
2007 Macera Yönetmen Asistanı 7.7 246,517
2007 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.5 4,538

Terabithia Köprüsü
2007 Macera Yönetmen Asistanı 7.2 116,153

Ayrılık
2006 Komedi Yönetmen Asistanı 5.8 105,602
2005 Dram Yönetmen Asistanı    
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 5.5 4,266

Hip-hop Dansçıları
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 3.5 23,769
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 735

Aşka Veda
2003 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 33,994
2002 Komedi Yönetmen Asistanı    
2001 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 4,396

Gençlik Ateşi
2000 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 72,629

Av Peşinde
1991 Suç Yönetmen Asistanı
Yapımcı
Yönetmen
6.6 1,733

13. Cuma 7. Bölüm: Yeni Kan
1988 Korku Yönetmen Asistanı 5.3 22,484
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,408) Split (5,077) Rogue One (4,819) Hidden Figures (3,767) Assassin's Creed (3,159) Paterson (2,895) Patriots Day (2,463) Allied (1,898) Brimstone (1,620) Passengers (1,302)
Dizi Altyazıları
Legion (8,386) Arrow (4,979) The Flash (4,872) The Expanse (2,663) Legends of Tomorrow (2,489) The Blacklist (2,018) The 100 (2,001) Colony (1,843) Vikings (1,728) Designated Survivor (1,728)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017