Giriş Kayıt
Ichirô Amano

Ichirô Amano


Oyuncu

Ichirô Amano, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1962 Aksiyon Oyuncu 7.2 59

The Loyal 47 Ronin
1958 Dram Oyuncu 7.2 142

Efendi Sansho
1954 Dram Oyuncu 8.4 10,396
1954 Dram Oyuncu 8.2 2,255
1953 Dram Oyuncu 8.2 13,455
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,570) Rick and Morty (4,750) The Strain (3,174) The Defenders (2,130) Preacher (2,030) Suits (1,815) The Last Ship (1,659) Mr. Mercedes (1,376) Fargo (1,151) Twin Peaks (1,012)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017