Giriş Kayıt
Ichirô Amano

Ichirô Amano


Oyuncu

Ichirô Amano, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1962 Aksiyon Oyuncu 7.2 59

The Loyal 47 Ronin
1958 Dram Oyuncu 7.2 142

Efendi Sansho
1954 Dram Oyuncu 8.4 10,396
1954 Dram Oyuncu 8.2 2,255

Yağmurdan Sonraki Soluk Ayın Öyküleri
1953 Dram Oyuncu 8.2 13,455
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,122) Den of Thieves (2,755) Maze Runner: The Death Cure (2,453) Hostiles (2,313) Winchester (2,272) 12 Strong (2,089) Submergence (1,719) Peter Rabbit (1,272) The Commuter (1,175) A martfüi rém (903)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,169) Supernatural (4,035) The Flash (3,403) The Terror (2,817) The Big Bang Theory (2,583) Legion (2,516) Gotham (2,254) The Expanse (2,044) The Crossing (1,922) Arrow (1,909)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018