Giriş Kayıt
Ichirô Amano

Ichirô Amano


Oyuncu

Ichirô Amano, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1962 Aksiyon Oyuncu 7.2 59

The Loyal 47 Ronin
1958 Dram Oyuncu 7.2 142

Efendi Sansho
1954 Dram Oyuncu 8.4 10,396
1954 Dram Oyuncu 8.2 2,255

Yağmurdan Sonraki Soluk Ayın Öyküleri
1953 Dram Oyuncu 8.2 13,455
Film Altyazıları
Blade Runner 2049 (3,820) Last Flag Flying (3,715) The Man from Earth: Holocene (3,560) Jigsaw (3,532) Thor: Ragnarok (3,522) Geostorm (3,294) The Open House (1,257) Dunkirk (1,250) It (1,019) The Foreigner (1,018)
Dizi Altyazıları
Vikings (21,099) Black Mirror (6,046) Supernatural (4,296) The Big Bang Theory (3,821) Shameless (3,463) The Flash (3,450) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,268) The Blacklist (2,156) Knightfall (1,793) The X Files (1,771)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018