Giriş Kayıt
Angela Alvarado

Angela Alvarado


Oyuncu

Angela Alvarado, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Boss of Bosses (2001), Salsa (1988), (2002) D-Tox (2002), (1993) Hüküm Gecesi (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Angela Rosa Alvarado | Angela Alvardo | Angela Alv
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Western Oyuncu    

Özgürlük Yazarları
2007 Biyografi Oyuncu 7.5 56,985
2006 Suç Oyuncu 8.7 547,031

Bir Dalavere Öyküsü
2005 Komedi Oyuncu 5.5 5,184
2003 Aksiyon Oyuncu    

Hedef Noktası
2002 Suç Oyuncu    

Show Time (0)
2002 Aksiyon Oyuncu 5.5 52,881
2002 Suç Oyuncu 5.3 19,903
2001 Biyografi Oyuncu 6.7 973
1997 Dram Oyuncu 6.1 250
1994 Komedi Oyuncu 5.6 2,105

Hüküm Gecesi
1993 Aksiyon Oyuncu 6.6 12,391
1990 Gizem Oyuncu 4.9 252
1989 Komedi Oyuncu 3.5 38
1988 Romantik Oyuncu 4.9 838

Bebeğimiz Olacak
1988 Komedi Oyuncu 5.8 9,542

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,770
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017