Giriş Kayıt
Marnie Alton

Marnie Alton


Oyuncu

Edmonton, Alberta, Canada, Edmonton, Alberta, Kanada doğumlu oyuncu. Love on the Side (2004), (2001) Josie ve Pussycats (2001), (2003) Cehennemde (2003), (2001) Katil (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Edmonton, Alberta, Canada
Doğum Yeri: Edmonton, Alberta, Kanada
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Oyuncu    
2006 Komedi Oyuncu 7.2 397
2005 Gerilim Oyuncu    
2004 Romantik Oyuncu 5.7 655

Cehennemde
2003 Aksiyon Oyuncu 6.2 15,612

Felaket
2003 Aksiyon Oyuncu 2.1 204
2003 Dram Oyuncu    

Katil
2001 Aksiyon Oyuncu 5.3 11,328

En Değerli Maymun 2
2001 Komedi Oyuncu 3.4 809

Josie ve Pussycats
2001 Komedi Oyuncu 5.3 19,431

Gölün Sırrı
2000 Komedi Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Fargo (5,877) Arrow (5,325) The Flash (4,547) American Gods (4,431) The 100 (4,037) 12 Monkeys (3,157) Better Call Saul (2,975) Supernatural (2,694) Game of Thrones (2,630) Lucifer (2,527)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017