Giriş Kayıt
Chinggoy Alonzo

Chinggoy Alonzo


Oyuncu

Ramon Alonzo, oyuncu.

Gerçek İsmi: Ramon Alonzo
Diğer Bir İsmi: Chinggoy Gil Alonso | Chinggoy Alonso | Chingoy Al
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 6.0 76
2013 Dram Oyuncu 7.5 46
2012 Korku Oyuncu 5.0 13
2012 Korku Oyuncu 6.4 156
2011 Dram Oyuncu 8.0 200
2011 Aksiyon Oyuncu 6.2 26
2010 Komedi Oyuncu 7.4 41
2009 Dram Oyuncu 6.0 44
2008 Dram Oyuncu 6.8 37
2007 Aksiyon Oyuncu 3.3 148
2007 Dram Oyuncu    
2006 Dram Oyuncu 7.6 62
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (13,752) Passengers (8,739) Doctor Strange (5,050) Arrival (3,808) Assassin's Creed (3,145) Fences (3,120) Allied (2,916) Hacksaw Ridge (2,450) Moana (1,958) Forushande (1,563)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,824) The 100 (8,788) Legion (8,697) Taboo (8,497) The Big Bang Theory (6,186) Arrow (5,013) Black Sails (4,982) Vikings (3,762) The Expanse (3,521) The Flash (3,507)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017