Giriş Kayıt
Chinggoy Alonzo

Chinggoy Alonzo


Oyuncu

Ramon Alonzo, oyuncu.

Gerçek İsmi: Ramon Alonzo
Diğer Bir İsmi: Chinggoy Gil Alonso | Chinggoy Alonso | Chingoy Al
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 6.0 76
2013 Dram Oyuncu 7.5 46
2012 Korku Oyuncu 5.0 13
2012 Korku Oyuncu 6.4 156
2011 Dram Oyuncu 8.0 200
2011 Aksiyon Oyuncu 6.2 26
2010 Komedi Oyuncu 7.4 41
2009 Dram Oyuncu 6.0 44
2008 Dram Oyuncu 6.8 37
2007 Aksiyon Oyuncu 3.3 148
2007 Dram Oyuncu    
2006 Dram Oyuncu 7.6 62
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017