Giriş Kayıt
Miguel Alcíbar

Miguel Alcíbar (54)


Oyuncu

Miguel Alcíbar, 05 Ağustos 1962 Sevilla, Andalucía, İspanya doğumlu oyuncu. Yalnız (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Ağustos 1962
Doğum Yeri: Sevilla, Andalucía, İspanya
Diğer Bir İsmi: Miguel Alcibar
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 50 Komedi Oyuncu 6.3 1,671
2011 49 Dram Oyuncu 6.7 296

Kontrol Limitleri
2009 47 Suç Oyuncu 6.3 16,321

Hansala'ya Dönüş
2008 46 Dram Oyuncu 6.5 157
2006 44 Macera Oyuncu 6.1 10,346

Büyük Yönetmen
2003 41 Komedi Oyuncu 6.6 3,004

Astronotlar
2003 41 Dram Oyuncu 6.9 331
2003 41 Dram Oyuncu 7.1 239
2002 40 Komedi Oyuncu 6.7 207
2002 40 Dram Oyuncu 6.3 132

Yalnız
1999 37 Dram Oyuncu 7.7 2,849
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,328) Split (5,045) Rogue One (4,781) Hidden Figures (3,734) Assassin's Creed (3,097) Paterson (2,872) Patriots Day (2,434) Allied (1,891) Brimstone (1,605) Passengers (1,287)
Dizi Altyazıları
Legion (8,344) Arrow (4,950) The Flash (4,848) The Expanse (2,626) Legends of Tomorrow (2,469) The Blacklist (2,010) The 100 (1,883) Colony (1,813) Designated Survivor (1,723) Vikings (1,707)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017