Giriş Kayıt
Shadi Almassizadeh

Shadi Almassizadeh


Görsel Efekt, Animasyon

Shadi Almassizadeh, görsel efekt, animasyon. Hayalet Süvari (1999), Pearl Harbor (2001), Galaksi Savaşçıları (1999), Güneşin Gözyaşları (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Farshad Shadi Almassizadeh | Farshad Almassizadeh
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Patron Bebek
2017 Animasyon Animasyon 6.4 61,533

Troller
2016 Animasyon Animasyon 6.5 51,550
2016 Animasyon Animasyon 7.1 97,147

Evim
2015 Animasyon Animasyon 6.7 79,997

Madagaskar Penguenleri
2014 Animasyon Animasyon 6.7 66,868

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2
2014 Animasyon Animasyon 7.8 245,830

Bay Peabody ve Meraklı Sherman: Zamanda Yolculuk
2014 Animasyon Animasyon 6.8 52,870

Crood’lar
2013 Animasyon Animasyon 7.2 164,478
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 962,871

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 164,280

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Görsel Efekt 3.8 40,155

Süper Köpek
2007 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 16,721

Yaratık
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 77,360

Nabız
2006 Korku Görsel Efekt 4.7 25,931

Gelecek Flux'ta
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 114,978

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 434,136

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 75,713
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 263,591

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 44,545

Güneşin Gözyaşları
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 99,951

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Görsel Efekt 7.4 437,455

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 515,804
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 274,442

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt 5.6 63,906

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 590,326

Hayalet Süvari
1999 Dram Görsel Efekt 7.4 287,722

Galaksi Savaşçıları
1999 Macera Görsel Efekt 7.3 130,872
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,157) Dunkirk (4,335) Stronger (3,637) It (2,440) American Made (1,741) Mother! (1,701) Loving Vincent (1,670) Kingsman: The Golden Circle (1,574) Flatliners (791) The Foreigner (761)
Dizi Altyazıları
Vikings (13,244) Shameless (6,591) Mr. Robot (6,312) Game of Thrones (3,711) Peaky Blinders (2,559) Manhunt: Unabomber (2,497) Lucifer (1,934) Designated Survivor (1,809) Supernatural (1,531) The Big Bang Theory (1,455)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017