Giriş Kayıt
Shadi Almassizadeh

Shadi Almassizadeh


Görsel Efekt, Animasyon

Shadi Almassizadeh, görsel efekt, animasyon. Hayalet Süvari (1999), Pearl Harbor (2001), Galaksi Savaşçıları (1999), Güneşin Gözyaşları (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Farshad Shadi Almassizadeh | Farshad Almassizadeh
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Troller
2016 Animasyon Animasyon 6.5 24,560
2016 Animasyon Animasyon 7.2 84,444

Evim
2015 Animasyon Animasyon 6.7 75,542

Madagaskar Penguenleri
2014 Animasyon Animasyon 6.7 63,372

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2
2014 Animasyon Animasyon 7.9 232,758

Bay Peabody ve Meraklı Sherman: Zamanda Yolculuk
2014 Animasyon Animasyon 6.9 50,281

Crood’lar
2013 Animasyon Animasyon 7.2 157,319
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 919,998

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 156,772

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Görsel Efekt 3.8 39,228

Süper Köpek
2007 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 16,137

Yaratık
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 71,995

Nabız
2006 Korku Görsel Efekt 4.7 25,205

Gelecek Flux'ta
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 112,286

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 408,584

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 73,987
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 252,107

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 41,940

Güneşin Gözyaşları
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 96,538

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Görsel Efekt 7.4 410,932

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 488,968
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 263,510

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt 5.6 61,814

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 561,409

Hayalet Süvari
1999 Dram Görsel Efekt 7.4 276,329

Galaksi Savaşçıları
1999 Macera Görsel Efekt 7.3 127,098
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,285) Allied (11,417) Moana (7,088) Lion (5,446) Arrival (3,753) Hacksaw Ridge (3,183) Nocturnal Animals (2,937) Shut In (2,229) Underworld: Blood Wars (2,192) Fences (1,849)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,873) The Expanse (7,418) Taboo (7,372) Legion (6,041) Arrow (5,797) The Big Bang Theory (5,576) Vikings (4,454) The Blacklist (3,161) Sherlock (2,783) Suits (2,604)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017