Giriş Kayıt
Shadi Almassizadeh

Shadi Almassizadeh


Görsel Efekt, Animasyon

Shadi Almassizadeh, görsel efekt, animasyon. Hayalet Süvari (1999), Pearl Harbor (2001), Galaksi Savaşçıları (1999), Güneşin Gözyaşları (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Farshad Shadi Almassizadeh | Farshad Almassizadeh
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Patron Bebek
2017 Animasyon Animasyon 6.4 48,899

Troller
2016 Animasyon Animasyon 6.5 46,272
2016 Animasyon Animasyon 7.2 93,493

Evim
2015 Animasyon Animasyon 6.7 78,775

Madagaskar Penguenleri
2014 Animasyon Animasyon 6.7 65,750

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2
2014 Animasyon Animasyon 7.8 241,542

Bay Peabody ve Meraklı Sherman: Zamanda Yolculuk
2014 Animasyon Animasyon 6.8 52,020

Crood’lar
2013 Animasyon Animasyon 7.2 162,287
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 947,393

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 161,573

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Görsel Efekt 3.8 39,834

Süper Köpek
2007 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 16,622

Yaratık
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 75,318

Nabız
2006 Korku Görsel Efekt 4.7 25,805

Gelecek Flux'ta
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 114,056

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 424,756

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 75,022
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 259,379

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 43,646

Güneşin Gözyaşları
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 98,920

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Görsel Efekt 7.4 427,833

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 506,839
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 270,633

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt 5.6 63,166

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 580,689

Hayalet Süvari
1999 Dram Görsel Efekt 7.4 283,021

Galaksi Savaşçıları
1999 Macera Görsel Efekt 7.3 129,443
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017