Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Shadi Almassizadeh

Shadi Almassizadeh


Görsel Efekt, Animasyon

Shadi Almassizadeh, görsel efekt, animasyon. Hayalet Süvari (1999), Pearl Harbor (2001), Galaksi Savaşçıları (1999), Güneşin Gözyaşları (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Farshad Shadi Almassizadeh | Farshad Almassizadeh
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Troller
2016 Animasyon Animasyon 6.5 17,042
2016 Animasyon Animasyon 7.2 82,212

Evim
2015 Animasyon Animasyon 6.7 74,781

Madagaskar Penguenleri
2014 Animasyon Animasyon 6.7 62,934

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2
2014 Animasyon Animasyon 7.9 230,994

Bay Peabody ve Meraklı Sherman: Zamanda Yolculuk
2014 Animasyon Animasyon 6.9 49,979

Crood’lar
2013 Animasyon Animasyon 7.2 156,206
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 914,194

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 155,701

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Görsel Efekt 3.8 39,119

Süper Köpek
2007 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 16,033

Yaratık
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 71,481

Nabız
2006 Korku Görsel Efekt 4.7 25,205

Gelecek Flux'ta
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 112,017

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 405,012

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 73,904
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 250,621

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 41,646

Güneşin Gözyaşları
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 96,046

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Görsel Efekt 7.4 407,204

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 485,346
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 261,927

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt 5.6 61,598

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 557,460

Hayalet Süvari
1999 Dram Görsel Efekt 7.4 274,855

Galaksi Savaşçıları
1999 Macera Görsel Efekt 7.3 126,631
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017