Giriş Kayıt
Mandy Allen

Mandy Allen


Sesler

Mandy Allen, sesler. Laurel Canyon (2002), The Fluffer (2001), Skins (2002), Searching for Debra Winger (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Gerilim Sesler 4.4 172
2002 Dram Sesler 6.4 13,317

Para Belası
2002 Komedi Sesler 4.6 261
2002 Suç Sesler 7.2 1,176
2002 Belgesel Sesler 6.4 991
2001 Aksiyon Sesler 5.4 350
2001 Dram Sesler 5.7 2,469
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,570) Rick and Morty (4,750) The Strain (3,174) The Defenders (2,130) Preacher (2,030) Suits (1,815) The Last Ship (1,659) Mr. Mercedes (1,376) Fargo (1,151) Twin Peaks (1,012)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017