Giriş Kayıt
Judith Allen

Judith Allen (85)


Oyuncu

Marie Elliott, 08 Şubat 1911 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Bright Eyes (1934) yapımıyla biliniyor.05 Ekim 1996 tarihinde (85 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Marie Elliott
Doğum Tarihi: 08 Şubat 1911
Ölüm Tarihi: 05 Ekim 1996
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1939 28 Komedi Oyuncu 8.0 10,519
1937 26 Aksiyon Oyuncu 7.1 68
1934 23 Komedi Oyuncu 7.3 1,636
1934 23 Komedi Oyuncu 7.6 699
1933 22 Western Oyuncu 5.9 114
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017