Giriş Kayıt
Martine Allard

Martine Allard


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Martine Allard, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kusursuz Silah
1998 Aksiyon Yapımcı 3.3 585
1998 Biyografi Yapımcı    
1995 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 157
1993 Macera Yapım Yöneticisi 6.4 316
1992 Dram Yapımcı    
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,421) Kidnap (4,679) The Fate of the Furious (4,079) The Boss Baby (2,839) Contratiempo (2,030) Dangal (1,855) The Great Wall (1,595) Get Out (1,401) The LEGO Batman Movie (1,370) The Shack (1,174)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,896) American Gods (6,339) Fargo (5,004) Lucifer (4,992) Into the Badlands (3,163) The 100 (3,061) Arrow (2,703) Twin Peaks (2,648) 12 Monkeys (2,006) The Flash (1,980)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017