Giriş Kayıt
Jeanne Allard

Jeanne Allard


Oyuncu

Jeanne Allard, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Gerilim Oyuncu 5.8 307
1989 Biyografi Oyuncu 7.1 54

Dantelci kiz
1977 Dram Oyuncu 7.9 1,657
1966 Dram Oyuncu 6.6 187

Gizli Hayat
1962 Dram Oyuncu 5.6 788

Zazi Metroda
1960 Komedi Oyuncu 7.1 3,943
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,846) Hostiles (3,203) Maze Runner: The Death Cure (2,769) Wildling (2,560) Red Sparrow (2,535) 12 Strong (1,827) The Commuter (1,132) Peter Rabbit (796) A Quiet Place (638) The Post (568)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,168) The Terror (4,859) Legion (2,317) The Flash (2,316) The Crossing (1,965) Supernatural (1,675) The Big Bang Theory (1,605) Vikings (1,598) Lucifer (1,570) Fear the Walking Dead (1,459)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018