Giriş Kayıt
Jeanne Allard

Jeanne Allard


Oyuncu

Jeanne Allard, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Gerilim Oyuncu 5.8 307
1989 Biyografi Oyuncu 7.1 54

Dantelci kiz
1977 Dram Oyuncu 7.9 1,657
1966 Dram Oyuncu 6.6 187

Gizli Hayat
1962 Dram Oyuncu 5.6 788

Zazi Metroda
1960 Komedi Oyuncu 7.1 3,943
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,965) Passengers (9,150) Doctor Strange (5,546) Arrival (4,218) Fences (3,472) Assassin's Creed (3,370) Allied (3,184) Hacksaw Ridge (2,729) Moana (2,168) Forushande (1,761)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,297) Taboo (9,962) The 100 (9,300) Legion (8,918) The Big Bang Theory (6,667) Black Sails (6,648) Arrow (5,228) Vikings (4,176) The Flash (3,672) The Expanse (3,664)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017