Giriş Kayıt
Jeanne Allard

Jeanne Allard


Oyuncu

Jeanne Allard, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Gerilim Oyuncu 5.8 307
1989 Biyografi Oyuncu 7.1 54

Dantelci kiz
1977 Dram Oyuncu 7.9 1,657
1966 Dram Oyuncu 6.6 187

Gizli Hayat
1962 Dram Oyuncu 5.6 788

Zazi Metroda
1960 Komedi Oyuncu 7.1 3,943
Dizi Altyazıları
Fargo (5,990) Arrow (5,441) American Gods (4,833) The Flash (4,652) The 100 (4,106) 12 Monkeys (3,290) Better Call Saul (3,069) Supernatural (2,759) Game of Thrones (2,697) The Blacklist (2,697)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017