Giriş Kayıt
Savas Alatis

Savas Alatis


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Yapımcı

Savas Alatis, kameraman, görüntü yönetmeni, yapımcı. Zehirli Sokaklar (1991), Kara Kaplı Defter (2004), Hayatı Emen Karanlık (1993), Temas (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kameraman 3.9 485
2016 Belgesel Görüntü Yönetmeni    

Kara Kaplı Defter
2004 Komedi Kameraman 5.3 15,646

Hayatı Emen Karanlık
1993 Korku Kameraman 5.9 12,019

intikam Yemini
1991 Aksiyon Kameraman 6.0 17,863

Zehirli Sokaklar
1991 Suç Kameraman 6.6 25,367

Temas
1989 Biyografi Kameraman 5.7 4,218

Korkusuz
1985 Aksiyon Kameraman 5.7 2,899
1982 Komedi Çeşitli 6.1 3,992
1977 Macera Yapımcı
Oyuncu
5.9 719
1975 Dram Çeşitli 7.4 795
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017