Giriş Kayıt
Ishrat Ali

Ishrat Ali


Oyuncu

Ishrat Ali, oyuncu. Gunda (1998), Tum Mere Ho (1990), (2005) Sarkar (2005), (2001) Gadar: Ek Prem Katha (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Isharat Ali
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Oyuncu 3.0 221
2010 Dram Oyuncu 4.3 15
2009 Dram Oyuncu    
2006 Komedi Oyuncu 5.2 280
2005 Komedi Oyuncu 3.6 357
2005 Aksiyon Oyuncu 3.8 266
2005 Aksiyon Oyuncu 7.7 11,887
2005 Suç Oyuncu 6.8 995
2003 Oyuncu 6.3 9
2002 Komedi Oyuncu 4.3 362
2002 Aksiyon Oyuncu 4.3 54
2002 Biyografi Oyuncu 5.1 482
2002 Aksiyon Oyuncu    
2001 Aksiyon Oyuncu 7.0 5,853
2000 Dram Oyuncu 7.1 245
2000 Gerilim Oyuncu 4.5 1,362
2000 Aksiyon Oyuncu 4.7 268
1999 Aksiyon Oyuncu 6.1 935
1998 Aile Oyuncu 3.7 236
1998 Aksiyon Oyuncu 7.8 7,652
1997 Aksiyon Oyuncu 6.0 3,922
1997 Dram Oyuncu    
1996 Aksiyon Oyuncu 4.5 196
1996 Aksiyon Oyuncu 5.0 353
1995 Aksiyon Oyuncu 4.7 196
1995 Aksiyon Oyuncu 4.3 40
1995 Dram Oyuncu 5.6 512
1995 Dram Oyuncu 4.8 120
1995 Suç Oyuncu 5.3 59
1995 Aksiyon Oyuncu 5.4 154
1995 Oyuncu 4.9 32
1994 Aksiyon Oyuncu 4.4 267
1994 Dram Oyuncu 7.4 1,285
1994 Romantik Oyuncu 4.8 69
1992 Oyuncu 4.8 559
1990 Fantastik Oyuncu 5.1 553
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017