Giriş Kayıt
Zafer Algöz

Zafer Algöz (55)


Oyuncu

Zafer Algöz, 13 Ekim 1961 Kars, Türkiye doğumlu oyuncu. Pek Yakında (2014), A.R.O.G (2008), Yahşi Batı (2009), Ali Baba Ve 7 Cüceler (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ekim 1961
Doğum Yeri: Kars, Türkiye
Burcu: Terazi
9.3 (32 Oy)
  • Currently 185.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu 5.6 630
2016 55 Komedi Oyuncu 5.0 428
2016 55 Komedi Oyuncu 7.1 1,838
2016 Komedi Oyuncu 5.2 116
2015 54 Aksiyon Oyuncu 6.3 10,738
2015 54 Komedi Oyuncu 6.5 730
2014 53 Komedi Oyuncu 7.7 22,864
2013 Dram Oyuncu 5.9 1,033
2012 51 Dram Oyuncu 7.7 4,427
2012 Komedi Oyuncu 6.1 44
2011 50 Komedi Oyuncu 8.0 5,867
2011 Aile, Dram Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 5.1 35
2010 Suç Oyuncu 8.8 20,098
2009 48 Komedi Oyuncu 7.3 19,529
2009 48 Dram Oyuncu 6.3 574
2008 47 Komedi Oyuncu 7.3 23,541
2007 Aksiyon Oyuncu 6.3 5,779
2006 45 Macera Oyuncu 5.6 268
2006 45 Komedi Oyuncu 6.6 6,969
2006 Dram Oyuncu 4.6 14
2005 44 Komedi Oyuncu 5.7 1,079
2005 Dram Oyuncu    
2003 Dram Oyuncu 7.5 92
2001 Oyuncu    
1999 38 Dram Oyuncu 6.4 953
1999 38 Aile Oyuncu 5.7 442
1997 36 Suç Oyuncu 7.8 7,121
1995 Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017