Giriş Kayıt
Zafer Algöz

Zafer Algöz (55)


Oyuncu

Zafer Algöz, 13 Ekim 1961 Kars, Türkiye doğumlu oyuncu. Pek Yakında (2014), AROG (2008), Yahşi Batı (2009), Ali Baba Ve 7 Cüceler (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ekim 1961
Doğum Yeri: Kars, Türkiye
Burcu: Terazi
9.3 (32 Oy)
  • Currently 185.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu 5.9 433
2016 55 Komedi Oyuncu 4.9 342
2016 55 Komedi Oyuncu 7.1 1,701
2016 Komedi Oyuncu 5.8 97
2015 54 Aksiyon Oyuncu 6.3 10,738
2015 54 Komedi Oyuncu 6.5 725
2014 53 Komedi Oyuncu 7.7 22,328
2013 Dram Oyuncu 5.9 980
2012 51 Dram Oyuncu 7.7 4,316
2012 Komedi Oyuncu 6.2 38
2011 50 Komedi Oyuncu 8.0 5,690
2011 Aile, Dram Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 5.1 35
2010 Suç Oyuncu 8.8 19,539
2009 48 Komedi Oyuncu 7.3 18,769
2009 48 Dram Oyuncu 6.3 561
2008 47 Komedi Oyuncu 7.3 22,731
2007 Aksiyon Oyuncu 6.4 5,635
2007 46 Macera Oyuncu 5.7 262
2006 45 Komedi Oyuncu 6.6 6,896
2006 Dram Oyuncu 4.6 14
2005 44 Komedi Oyuncu 5.7 1,072
2005 Dram Oyuncu    
2003 Dram Oyuncu 7.6 90
2001 Oyuncu    
1999 38 Dram Oyuncu 6.4 937
1999 38 Aile Oyuncu 5.7 424
1997 36 Suç Oyuncu 7.8 6,863
1995 Komedi Oyuncu    
Film Altyazıları
Gold (6,840) Rings (5,152) Logan (3,213) La La Land (2,020) Split (1,696) The Age of Shadows (1,683) Zashchitniki (1,543) The Great Wall (1,529) Get Out (1,357) A United Kingdom (1,356)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,990) The Expanse (3,293) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,223) Better Call Saul (2,884) The Blacklist (2,667) Supernatural (1,998) Vikings (1,612) Game of Thrones (1,578) The Big Bang Theory (1,337) Legion (1,121)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017