Giriş Kayıt
Zafer Algöz

Zafer Algöz (56)


Oyuncu

Zafer Algöz, 13 Ekim 1961 Kars, Türkiye doğumlu oyuncu. Pek Yakında (2014), A.R.O.G (2008), Yahşi Batı (2009), Ali Baba Ve 7 Cüceler (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ekim 1961
Doğum Yeri: Kars, Türkiye
Burcu: Terazi
9.3 (36 Oy)
  • Currently 185.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu    
2017 56 Komedi Oyuncu    
2017 56 Komedi Oyuncu 5.7 1,021
2016 55 Komedi Oyuncu 5.0 506
2016 Komedi Oyuncu 4.9 131
2016 55 Komedi Oyuncu 7.1 2,056
2015 54 Aksiyon Oyuncu 6.1 12,825
2015 54 Komedi Oyuncu 6.5 739
2014 53 Komedi Oyuncu 7.7 23,679
2013 Dram Oyuncu 6.0 1,075
2012 51 Dram Oyuncu 7.6 4,594
2012 Komedi Oyuncu 6.0 46
2011 50 Komedi Oyuncu 8.0 6,145
2011 Aile, Dram Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 5.1 37
2010 Suç Oyuncu 8.8 20,779
2009 48 Komedi Oyuncu 7.3 20,550
2009 48 Dram Oyuncu 6.3 583
2008 47 Komedi Oyuncu 7.3 24,670
2007 Aksiyon Oyuncu 6.3 6,006
2006 45 Macera Oyuncu 5.6 275
2006 45 Komedi Oyuncu 6.6 7,157
2006 Dram Oyuncu 4.6 14
2005 44 Komedi Oyuncu 5.7 1,107
2005 Dram Oyuncu    
2003 Dram Oyuncu 7.5 93
2001 Oyuncu    
1999 38 Dram Oyuncu 6.5 974
1999 38 Aile Oyuncu 5.7 456
1998 Oyuncu    
1997 36 Suç Oyuncu 7.8 7,426
1995 Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017