Giriş Kayıt
Zafer Algöz

Zafer Algöz (55)


Oyuncu

Zafer Algöz, 13 Ekim 1961 Kars, Türkiye doğumlu oyuncu. Pek Yakında (2014), AROG (2008), Yahşi Batı (2009), Ali Baba Ve 7 Cüceler (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ekim 1961
Doğum Yeri: Kars, Türkiye
Burcu: Terazi
9.5 (30 Oy)
  • Currently 190.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 5.9 375
2016 55 Komedi Oyuncu 4.8 315
2016 55 Komedi Oyuncu 7.1 1,661
2016 Komedi Oyuncu 5.7 92
2015 54 Aksiyon Oyuncu 6.3 10,738
2015 54 Komedi Oyuncu 6.5 725
2014 53 Komedi Oyuncu 7.7 22,133
2013 Dram Oyuncu 5.9 971
2012 51 Dram Oyuncu 7.7 4,275
2012 Komedi Oyuncu 6.1 37
2011 50 Komedi Oyuncu 8.0 5,628
2011 Aile, Dram Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 5.1 35
2010 Suç Oyuncu 8.8 19,349
2009 48 Komedi Oyuncu 7.3 18,495
2009 48 Dram Oyuncu 6.3 559
2008 47 Komedi Oyuncu 7.3 22,418
2007 Aksiyon Oyuncu 6.4 5,597
2007 46 Macera Oyuncu 5.7 257
2006 45 Komedi Oyuncu 6.6 6,843
2006 Dram Oyuncu 4.6 14
2005 44 Komedi Oyuncu 5.7 1,067
2005 Dram Oyuncu    
2003 Dram Oyuncu 8.4 79
2001 Oyuncu    
1999 38 Dram Oyuncu 6.4 928
1999 38 Aile Oyuncu 5.7 422
1997 36 Suç Oyuncu 7.8 6,765
1995 Komedi Oyuncu    
Film Altyazıları
Live by Night (9,734) Resident Evil: The Final Chapter (8,751) Hidden Figures (4,636) Rogue One (4,209) Patriots Day (4,198) Assassin's Creed (3,713) Split (3,467) Allied (3,446) Paterson (3,260) Why Him? (1,747)
Dizi Altyazıları
Legion (4,366) The 100 (3,955) Arrow (3,207) Black Sails (3,126) The Expanse (3,028) The Originals (2,741) Colony (2,570) The Flash (2,234) The Last Kingdom (2,138) Vikings (2,000)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017