Giriş Kayıt
Zafer Algöz

Zafer Algöz (55)


Oyuncu

Zafer Algöz, 13 Ekim 1961 Kars, Türkiye doğumlu oyuncu. Pek Yakında (2014), A.R.O.G (2008), Yahşi Batı (2009), Ali Baba Ve 7 Cüceler (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ekim 1961
Doğum Yeri: Kars, Türkiye
Burcu: Terazi
9.3 (35 Oy)
  • Currently 185.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu 5.6 912
2016 55 Komedi Oyuncu 5.0 465
2016 55 Komedi Oyuncu 7.1 1,979
2016 Komedi Oyuncu 5.0 122
2015 54 Aksiyon Oyuncu 6.1 12,588
2015 54 Komedi Oyuncu 6.6 733
2014 53 Komedi Oyuncu 7.7 23,328
2013 Dram Oyuncu 6.0 1,061
2012 51 Dram Oyuncu 7.6 4,519
2012 Komedi Oyuncu 6.0 46
2011 50 Komedi Oyuncu 8.0 6,028
2011 Aile, Dram Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 5.1 37
2010 Suç Oyuncu 8.8 20,497
2009 48 Komedi Oyuncu 7.3 20,138
2009 48 Dram Oyuncu 6.3 581
2008 47 Komedi Oyuncu 7.3 24,226
2007 Aksiyon Oyuncu 6.3 5,878
2006 45 Macera Oyuncu 5.6 273
2006 45 Komedi Oyuncu 6.6 7,049
2006 Dram Oyuncu 4.6 14
2005 44 Komedi Oyuncu 5.7 1,092
2005 Dram Oyuncu    
2003 Dram Oyuncu 7.5 93
2001 Oyuncu    
1999 38 Dram Oyuncu 6.5 966
1999 38 Aile Oyuncu 5.7 450
1998 Oyuncu    
1997 36 Suç Oyuncu 7.8 7,288
1995 Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017