Giriş Kayıt
Zafer Algöz

Zafer Algöz (56)


Oyuncu

Zafer Algöz, 13 Ekim 1961 Kars, Türkiye doğumlu oyuncu. A.R.O.G (2008), Pek Yakında (2014), Yahşi Batı (2009), Ali Baba Ve 7 Cüceler (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ekim 1961
Doğum Yeri: Kars, Türkiye
Burcu: Terazi
9.1 (39 Oy)
  • Currently 181/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu    
2018 Komedi Oyuncu 7.9 7,739
2017 56 Komedi Oyuncu 5.1 159
2017 56 Komedi Oyuncu    
2017 56 Komedi Oyuncu 5.6 1,166
2016 55 Komedi Oyuncu 5.0 535
2016 Komedi Oyuncu 4.9 146
2016 55 Komedi Oyuncu 7.0 2,151
2015 54 Aksiyon Oyuncu 6.1 13,455
2015 54 Komedi Oyuncu 6.5 740
2014 53 Komedi Oyuncu 7.7 24,373
2013 Dram Oyuncu 6.0 1,100
2012 51 Dram Oyuncu 7.6 4,657
2012 Komedi Oyuncu 6.0 47
2011 50 Komedi Oyuncu 8.0 6,267
2011 Aile, Dram Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 5.1 37
2010 Suç Oyuncu 8.8 21,046
2009 48 Komedi Oyuncu 7.3 21,582
2009 48 Dram Oyuncu 6.3 593
2008 47 Komedi Oyuncu 7.3 25,940
2007 Aksiyon Oyuncu 6.3 6,078
2006 45 Macera Oyuncu 5.5 294
2006 45 Komedi Oyuncu 6.5 7,262
2006 Dram Oyuncu 4.6 14
2005 44 Komedi Oyuncu 5.7 1,119
2005 Dram Oyuncu 7.1 53
2003 Dram Oyuncu 7.5 93
2001 Oyuncu    
1999 38 Dram Oyuncu 6.5 1,009
1999 38 Aile Oyuncu 5.7 469
1998 Oyuncu    
1997 36 Suç Oyuncu 7.8 7,570
1995 Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018