Giriş Kayıt
Sam Alexander

Sam Alexander (39)


Oyuncu

Sam Alexander, 28 Şubat 1978 Essex, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. 45 Yıl (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Şubat 1978
Doğum Yeri: Essex, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

45 Yıl
2015 37 Dram Oyuncu 7.1 22,218
2010 32 Korku Oyuncu 4.3 375
2009 31 Dram Oyuncu 8.2 1,772
2008 Suç Oyuncu    

Amerikan Büyüsü
2005 27 Korku Oyuncu 5.0 22,613
2000 Dram Oyuncu 5.2 759
Dizi Altyazıları
The Flash (6,956) Into the Badlands (3,375) Legion (2,658) Black Sails (2,395) Arrow (1,808) Vikings (1,793) Legends of Tomorrow (1,683) 24: Legacy (1,664) Iron Fist (1,598) Game of Thrones (1,432)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017