Giriş Kayıt
Sam Alexander

Sam Alexander (39)


Oyuncu

Sam Alexander, 28 Şubat 1978 Essex, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. 45 Yıl (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Şubat 1978
Doğum Yeri: Essex, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

45 Yıl
2015 37 Dram Oyuncu 7.1 23,406
2010 32 Korku Oyuncu 4.3 375
2009 31 Dram Oyuncu 8.2 1,772
2008 Suç Oyuncu 7.8 1,237

Amerikan Büyüsü
2005 27 Korku Oyuncu 5.0 22,730
2000 Dram Oyuncu 5.2 781
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017