Giriş Kayıt
Larry Alexander

Larry Alexander


Senarist, Yapımcı

Larry Alexander, senarist, yapımcı. Scream Bloody Murder (1973), (1971) Cannon (1971), (1973) Barnaby Jones (1973), (1977) The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 Suç Senarist    

Atlantisten Gelen Adam
1978 Macera Senarist    
1978 Suç Senarist 6.8 998
1977 Aile Senarist 7.6 912
1973 Suç Senarist 6.9 1,454
1973 Korku Senarist
Yapımcı
4.7 729
1973 Korku Senarist 4.5 430
1971 Aksiyon Senarist 6.7 1,664
Film Altyazıları
Live by Night (9,478) Why Him? (6,591) Rogue One (3,359) Resident Evil: The Final Chapter (3,331) Patriots Day (2,379) Assassin's Creed (2,108) Hidden Figures (2,005) Paterson (1,299) Split (1,240) Allied (950)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,118) Black Sails (4,175) Into the Badlands (3,218) Legion (2,379) The 100 (2,135) Vikings (1,818) Taken (1,537) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,446) Arrow (1,413)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017