Giriş Kayıt
Larry Alexander

Larry Alexander


Senarist, Yapımcı

Larry Alexander, senarist, yapımcı. Scream Bloody Murder (1973), (1971) Cannon (1971), (1973) Barnaby Jones (1973), (1977) The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1982 Suç Senarist 6.7 710

Atlantisten Gelen Adam
1978 Macera Senarist    
1978 Suç Senarist 6.8 998
1977 Aile Senarist 7.6 1,016
1973 Suç Senarist 6.9 1,454
1973 Korku Senarist
Yapımcı
4.7 729
1973 Korku Senarist 4.5 430
1971 Aksiyon Senarist 6.7 1,928
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,778) Dunkirk (3,937) Stronger (2,732) It (2,180) Mother! (1,473) American Made (1,421) Kingsman: The Golden Circle (1,335) Loving Vincent (1,332) Flatliners (641) The Foreigner (635)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,261) Shameless (6,097) Mr. Robot (4,785) Game of Thrones (3,158) Peaky Blinders (2,105) Manhunt: Unabomber (2,025) Lucifer (1,667) Designated Survivor (1,510) Supernatural (1,379) The Big Bang Theory (1,089)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017