Giriş Kayıt
Anton Alexander

Anton Alexander


Oyuncu

Anton Alexander, oyuncu. Göç: Tanrılar ve Krallar (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Oyuncu 6.0 138,003
2013 Dram Oyuncu 5.8 8,914

En İyi Teklif
2013 Suç Oyuncu 7.8 78,733
2011 Komedi Oyuncu 5.7 22
2003 Dram Oyuncu    
1995 Macera Oyuncu    

Mezarcı
1994 Komedi Oyuncu 7.3 16,346

Kral David
1985 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,640
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017