Giriş Kayıt
Anton Alexander

Anton Alexander


Oyuncu

Anton Alexander, oyuncu. Göç: Tanrılar ve Krallar (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Oyuncu 6.0 136,599
2013 Dram Oyuncu 5.8 8,775

En İyi Teklif
2013 Suç Oyuncu 7.8 77,206
2011 Komedi Oyuncu 5.7 22
2003 Dram Oyuncu    
1995 Macera Oyuncu    

Mezarcı
1994 Komedi Oyuncu 7.3 16,346

Kral David
1985 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,640
Film Altyazıları
Gold (7,101) Rings (3,764) Logan (3,003) Get Out (2,320) La La Land (2,051) Split (1,842) The Age of Shadows (1,812) Zashchitniki (1,660) The Great Wall (1,490) Office Christmas Party (1,402)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,773) The Blacklist (4,115) The Expanse (3,272) Better Call Saul (2,109) The Last Kingdom (2,043) Game of Thrones (1,631) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,615) Doctor Who (1,609) Supernatural (1,592) Vikings (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017