Giriş Kayıt
Anton Alexander

Anton Alexander


Oyuncu

Anton Alexander, oyuncu. Göç: Tanrılar ve Krallar (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Oyuncu 6.0 144,530
2013 Dram Oyuncu 5.8 9,542

En İyi Teklif
2013 Suç Oyuncu 7.8 87,134
2011 Komedi Oyuncu 5.7 22
2003 Dram Oyuncu    
1995 Macera Oyuncu    

Mezarcı
1994 Komedi Oyuncu 7.3 16,346

Kral David
1985 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,640
Dizi Altyazıları
Westworld (18,896) La casa de papel (7,342) The Flash (3,538) Legion (2,989) The Terror (2,520) Fear the Walking Dead (2,294) The Big Bang Theory (1,995) Into the Badlands (1,979) Supernatural (1,614) Lucifer (1,533)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018