Giriş Kayıt
Carlos D'Alessio

Carlos D'Alessio


Müzisyen

Carlos D'Alessio, Buenos Aires, Arjantin doğumlu müzisyen. Şarküteri (1991), Foutaises (1989), Metres (1975), India Song (1975) gibi yapımlarla biliniyor.14 Haziran 1992 tarihinde (22 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 14 Haziran 1992
Doğum Yeri: Buenos Aires, Arjantin
Diğer Bir İsmi: Carlos d' Alessio | Carlos d'Alessio
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şarküteri
1991 Komedi Müzik 7.7 68,385
1989 Kısa Metraj Müzik 7.8 1,690
1982 Dram Müzik 6.6 96
1977 Dram Müzik 6.9 127
1976 Dram Müzik 7.6 69
1975 Dram Müzik 6.4 978

Metres
1975 Dram Müzik 6.6 1,213
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Rogue One (4,849) Split (3,487) Assassin's Creed (2,486) Brimstone (2,158) Paterson (1,781) Hidden Figures (1,614) The Institute (1,548) The Great Wall (1,208) Passengers (1,084)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,863) Legion (6,979) Arrow (3,748) Legends of Tomorrow (2,170) Into the Badlands (2,087) The Blacklist (1,689) Vikings (1,611) Black Sails (1,555) Game of Thrones (1,455) 24: Legacy (1,440)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017