Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Sarah Aldrich

Sarah Aldrich (46)


Oyuncu

Sarah Aldrich, 10 Şubat 1970 Mission Hills, California, ABD doğumlu oyuncu. Scandal (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Şubat 1970
Doğum Yeri: Mission Hills, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Sara Aldrich
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 43 Komedi Oyuncu 5.1 1,051
2006 36 Belgesel Oyuncu    
2006 36 Komedi Oyuncu 5.4 1,945
2005 35 Oyuncu    

Sage Irmağında Mucize
2005 35 Western Oyuncu 5.5 428
2003 Suç Oyuncu 7.6 19,667

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Oyuncu 6.2 24,197

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,560
1965 Dram Oyuncu 5.2 4,933
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,416
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017