Giriş Kayıt
Sarah Aldrich

Sarah Aldrich (47)


Oyuncu

Sarah Aldrich, 10 Şubat 1970 Mission Hills, California, ABD doğumlu oyuncu. Scandal (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Şubat 1970
Doğum Yeri: Mission Hills, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Sara Aldrich
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 43 Komedi Oyuncu 5.1 1,154
2006 36 Belgesel Oyuncu    
2006 36 Komedi Oyuncu 5.4 1,945
2005 35 Oyuncu    

Sage Irmağında Mucize
2005 35 Western Oyuncu 5.5 428
2003 Suç Oyuncu 7.6 20,679

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Oyuncu 6.2 25,432

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,806
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,207
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,621
Dizi Altyazıları
Shameless (5,863) Vikings (4,312) Game of Thrones (3,175) Mr. Robot (2,332) Supernatural (1,875) Lucifer (1,547) Outlander (1,475) The Big Bang Theory (1,411) Arrow (1,345) Manhunt: Unabomber (1,316)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017