Giriş Kayıt
Christine Alderson

Christine Alderson


Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Christine Alderson, yapımcı, yönetmen asistanı. Cennetin Kapısında (2009), Irina Palm (2007), This Beautiful Fantastic (2016), Comes a Bright Day (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Yapımcı    
2016 Komedi Yapımcı 6.9 4,599
2015 Macera Yapımcı 4.5 239
2014 Gerilim Yapımcı 4.6 313
2013 Gerilim Yapımcı 4.8 986
2012 Romantik Yapımcı 6.1 1,281
2010 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapımcı
5.8 828

Cennetin Kapısında
2009 Macera Yapımcı 6.0 49,363
2009 Belgesel Yapımcı 6.7 349
2007 Dram Yapımcı 7.2 6,434
2007 Komedi Yapımcı 6.6 583
2007 Müzikal Yapımcı 5.9 145
2005 Dram Yapımcı 6.2 210
2005 Dram Yapımcı 7.2 224
Film Altyazıları
Rampage (11,214) Ready Player One (8,417) Escape Plan 2: Hades (7,220) The Cured (1,876) Tomb Raider (1,757) Set It Up (951) Den 12. mann (818) Journey's End (759) Blockers (611) Black Panther (599)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,197) 12 Monkeys (2,844) La casa de papel (2,373) Into the Badlands (2,323) Legion (1,533) Fear the Walking Dead (1,368) The Expanse (1,198) Vikings (901) Colony (847) The Crossing (807)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018