Giriş Kayıt
Christine Alderson

Christine Alderson


Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Christine Alderson, yapımcı, yönetmen asistanı. Cennetin Kapısında (2009), Irina Palm (2007), Comes a Bright Day (2012), SoulBoy (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 7.1 205
2015 Macera Yapımcı 4.5 239
2014 Gerilim Yapımcı 4.6 313
2013 Gerilim Yapımcı 4.8 986
2012 Romantik Yapımcı 6.1 1,281
2010 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapımcı
5.8 828

Cennetin Kapısında
2009 Macera Yapımcı 6.0 45,504
2009 Belgesel Yapımcı 6.7 349
2007 Dram Yapımcı 7.2 6,434
2007 Komedi Yapımcı 6.6 583
2007 Müzikal Yapımcı 5.9 145
2005 Dram Yapımcı 6.2 210
2005 Dram Yapımcı 7.2 224
Film Altyazıları
Live by Night (9,479) Why Him? (6,593) Rogue One (3,362) Resident Evil: The Final Chapter (3,336) Patriots Day (2,380) Assassin's Creed (2,110) Hidden Figures (2,007) Paterson (1,299) Split (1,241) Allied (950)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,129) Black Sails (4,175) Into the Badlands (3,221) Legion (2,380) The 100 (2,136) Vikings (1,831) Taken (1,539) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,446) Arrow (1,415)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017