Giriş Kayıt
Arthur Albert

Arthur Albert (71)


Görüntü Yönetmeni, Yönetmen

Arthur Albert, 09 Temmuz 1946 Caracas, Venezuela doğumlu görüntü yönetmeni, yönetmen. Breaking Bad (2008), Better Call Saul (2015), Mutlu Gilmore (1996), Kara Liste (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Temmuz 1946
Doğum Yeri: Caracas, Venezuela
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Görüntü Yönetmeni 8.7 199,697
2014 Dram Görüntü Yönetmeni 7.4 7,921
2013 Macera Görüntü Yönetmeni 7.5 52,813

Kara Liste
2013 Suç Görüntü Yönetmeni 8.1 130,594
2012 Suç Görüntü Yönetmeni 6.5 3,750
2012 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.0 9,070
2010 Suç Görüntü Yönetmeni 7.2 7,181
2010 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.5 10,416
2008 Suç Görüntü Yönetmeni 9.5 1,026,867

Dumanlı Kafalar
2006 60 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.7 3,183

Max Taşınıyor
2001 55 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.4 6,021

Şeytan Kadın
2001 55 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.9 34,444
2001 Dram Görüntü Yönetmeni    
1999 53 Dram Görüntü Yönetmeni    

Kirli İş
1998 52 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.4 20,675
1997 51 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.5 32,635

Mutlu Gilmore
1996 50 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.0 167,118

Acil Servis
1994 Dram Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
7.7 42,250
1993 47 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.0 6,590
1992 46 Görüntü Yönetmeni 5.9 1,024
1992 46 Komedi Görüntü Yönetmeni    

Ustaların Dansı
1991 45 Macera Görüntü Yönetmeni 6.4 1,237
1990 44 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.6 2,434
1989 43 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.1 1,691
1988 Komedi Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
8.3 29,992
1987 41 Suç Görüntü Yönetmeni 6.2 7,327
1986 40 Dram Görüntü Yönetmeni 6.0 477
1986 40 Dram Görüntü Yönetmeni    
1985 39 Suç Görüntü Yönetmeni 6.5 2,015

Ölüm Yıldızı
1984 38 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.4 14,286
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017