Giriş Kayıt
Albert Akst

Albert Akst (58)


Editör

Albert Akst, 30 Ağustos 1899 Atlantic City, New Jersey, ABD doğumlu editör. St. Louis'de Buluşalım (1944), Asrî Âşıklar (1953), Easter Parade (1948), Yukarıda Biri (1956) gibi yapımlarla biliniyor.19 Nisan 1958 tarihinde (58 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 30 Ağustos 1899
Ölüm Tarihi: 19 Nisan 1958
Doğum Yeri: Atlantic City, New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Al Akst
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yukarıda Biri
1956 57 Biyografi Editör 7.5 5,847

Las Vegas Kumarbazı
1956 57 Komedi Editör 6.0 518
1955 56 Macera Editör 6.8 2,650
1955 56 Dram Editör 6.9 632

Eğlenceler Beldesi
1954 55 Fantastik Editör 6.9 6,213
1953 54 Müzikal Editör 6.4 436
1953 54 Dram Editör 5.3 855

Asrî Âşıklar
1953 54 Komedi Editör 7.6 8,109
1952 53 Komedi Editör 6.2 646
1951 52 Dram Editör 6.1 476
1951 52 Komedi Editör 6.7 3,796
1950 51 Müzikal Editör 7.2 2,907
1949 50 Suç Editör 7.2 1,713
1949 50 Komedi Editör 7.1 2,064
1948 49 Müzikal Editör 7.5 6,826
1947 48 Komedi Editör 8.0 1,957
1946 47 Biyografi Editör 6.5 1,629
1946 47 Komedi Editör 7.1 2,740
1945 46 Komedi Editör 6.0 190

Güzeller Revüsü
1945 46 Komedi Editör 6.6 2,207

St. Louis'de Buluşalım
1944 45 Aile Editör 7.7 16,227
1943 44 Komedi Editör 6.9 1,133
1943 44 Dram Editör 6.2 201
1943 44 Kısa Metraj Editör 6.2 130
1943 44 Komedi Editör 6.8 680
1942 43 Komedi Editör 6.2 270
1941 42 Suç Editör 7.1 1,800
1941 42 Komedi Editör 6.8 502

Kanlı Karga
1935 36 Korku Editör 7.1 3,287
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017