Giriş Kayıt
Metin Akpınar

Metin Akpınar (75)


Oyuncu, Senarist

Metin Akpınar, 02 Kasım 1941 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu, senarist. Köyden İndim Şehire (1974), Canım Kardeşim (1973), Propaganda (1999), Mavi Boncuk (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Kasım 1941
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Akrep
9.5 (40 Oy)
  • Currently 190.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Oyuncu 4.8 283
2007 66 Komedi Oyuncu 2.2 1,149
2006 65 Komedi Oyuncu 6.2 1,797
2006 65 Dram Oyuncu 5.0 569
2005 64 Komedi Oyuncu 5.6 1,538
2005 64 Dram Oyuncu 6.3 2,202
2005 Komedi Oyuncu    
2003 62 Komedi Oyuncu 3.7 697
2000 59 Dram Oyuncu 6.9 1,124
2000 59 Müzikal Oyuncu 5.2 1,488
2000 Dram Oyuncu 6.5 13
1999 58 Komedi Oyuncu 7.1 6,037
1990 49 Komedi Oyuncu 7.1 33
1988 47 Komedi Oyuncu 8.2 148
1988 47 Komedi Oyuncu 6.9 102
1986 45 Komedi Oyuncu 5.4 81
1985 44 Komedi Oyuncu 6.2 192
1985 44 Komedi Oyuncu 6.0 129
1985 44 Komedi Oyuncu 8.2 110
1984 43 Komedi Oyuncu 8.4 161
1984 43 Komedi Oyuncu    
1983 42 Komedi Oyuncu 6.1 167
1983 42 Komedi Oyuncu 6.1 159
1982 41 Oyuncu    
1982 41 Komedi Oyuncu 6.2 269
1981 40 Komedi Oyuncu 6.5 168
1979 38 Komedi Oyuncu 6.4 247
1979 38 Komedi Oyuncu 6.4 186
1978 37 Komedi Oyuncu 6.8 670
1978 37 Komedi Oyuncu 6.3 220
1977 36 Komedi Oyuncu 6.4 268
1977 36 Oyuncu 6.9 552
1976 35 Komedi Oyuncu 6.9 726
1976 35 Komedi Oyuncu 6.7 279
1976 35 Komedi Oyuncu 7.2 984
1975 34 Komedi Oyuncu 7.1 370
1975 34 Komedi Oyuncu
Senarist
6.8 559
1975 34 Komedi Oyuncu 6.6 464
1975 34 Oyuncu 6.5 415
1974 33 Dram Oyuncu 6.6 371
1974 33 Macera Oyuncu 8.4 5,916
1974 33 Komedi Oyuncu 7.9 4,957
1974 33 Komedi Oyuncu 8.0 3,880
1973 32 Komedi Oyuncu 7.4 1,489
1973 32 Komedi Oyuncu 7.3 1,191
1973 32 Dram Oyuncu 8.8 5,298
1972 31 Komedi Oyuncu 7.5 1,470
1972 31 Dram Oyuncu 5.5 48
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,819) Legion (10,265) The 100 (8,367) Taboo (7,451) Arrow (7,434) The Flash (6,343) The Big Bang Theory (6,082) Black Sails (5,399) Vikings (4,271) Suits (4,204)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017