Giriş Kayıt
Metin Akpınar

Metin Akpınar (75)


Oyuncu, Senarist

Metin Akpınar, 02 Kasım 1941 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu, senarist. Köyden İndim Şehire (1974), Canım Kardeşim (1973), Propaganda (1999), Mavi Boncuk (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Kasım 1941
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Akrep
9.5 (40 Oy)
  • Currently 190.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Oyuncu 4.8 284
2007 66 Komedi Oyuncu 2.2 1,156
2006 65 Komedi Oyuncu 6.2 1,799
2006 65 Dram Oyuncu 5.0 571
2005 64 Komedi Oyuncu 5.6 1,552
2005 64 Dram Oyuncu 6.3 2,221
2005 Komedi Oyuncu    
2003 62 Komedi Oyuncu 3.7 697
2000 59 Dram Oyuncu 6.9 1,141
2000 59 Müzikal Oyuncu 5.2 1,509
2000 Dram Oyuncu 6.5 13
1999 58 Komedi Oyuncu 7.1 6,142
1990 49 Komedi Oyuncu 7.1 33
1988 47 Komedi Oyuncu 8.2 162
1988 47 Komedi Oyuncu 6.9 102
1986 45 Komedi Oyuncu 5.4 81
1985 44 Komedi Oyuncu 6.2 192
1985 44 Komedi Oyuncu 6.0 129
1985 44 Komedi Oyuncu 8.1 116
1984 43 Komedi Oyuncu 8.4 169
1984 43 Komedi Oyuncu    
1983 42 Komedi Oyuncu 6.1 167
1983 42 Komedi Oyuncu 6.1 165
1982 41 Oyuncu    
1982 41 Komedi Oyuncu 6.2 275
1981 40 Komedi Oyuncu 6.5 177
1979 38 Komedi Oyuncu 6.4 247
1979 38 Komedi Oyuncu 6.4 186
1978 37 Komedi Oyuncu 6.8 689
1978 37 Komedi Oyuncu 6.3 220
1977 36 Komedi Oyuncu 6.4 269
1977 36 Oyuncu 6.9 559
1976 35 Komedi Oyuncu 6.9 746
1976 35 Komedi Oyuncu 6.7 279
1976 35 Komedi Oyuncu 7.2 1,004
1975 34 Komedi Oyuncu 7.1 370
1975 34 Komedi Oyuncu
Senarist
6.8 575
1975 34 Komedi Oyuncu 6.6 481
1975 34 Oyuncu 6.5 422
1974 33 Dram Oyuncu 6.6 374
1974 33 Macera Oyuncu 8.4 6,024
1974 33 Komedi Oyuncu 7.9 5,043
1974 33 Komedi Oyuncu 8.0 3,946
1973 32 Komedi Oyuncu 7.4 1,521
1973 32 Komedi Oyuncu 7.3 1,213
1973 32 Dram Oyuncu 8.8 5,403
1972 31 Komedi Oyuncu 7.5 1,496
1972 31 Dram Oyuncu 5.5 48
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,333) Live by Night (8,138) Hidden Figures (5,793) Rogue One (5,256) Split (4,823) Assassin's Creed (4,131) Paterson (4,107) Patriots Day (4,004) Allied (3,565) Passengers (1,658)
Dizi Altyazıları
Legion (9,431) Arrow (5,690) The 100 (3,834) The Flash (3,506) The Expanse (3,215) Designated Survivor (2,699) Colony (2,618) The Originals (2,416) The Last Kingdom (2,122) Vikings (2,084)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017