Giriş Kayıt
Metin Akpınar

Metin Akpınar (75)


Oyuncu, Senarist

Metin Akpınar, 02 Kasım 1941 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu, senarist. Köyden İndim Şehire (1974), Canım Kardeşim (1973), Propaganda (1999), Mavi Boncuk (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Kasım 1941
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Akrep
9.5 (40 Oy)
  • Currently 190.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Oyuncu 4.8 290
2007 66 Komedi Oyuncu 2.2 1,167
2006 65 Komedi Oyuncu 6.2 1,809
2006 65 Dram Oyuncu 5.0 577
2005 64 Komedi Oyuncu 5.6 1,564
2005 64 Dram Oyuncu 6.3 2,248
2005 Komedi Oyuncu    
2003 62 Komedi Oyuncu 3.6 708
2000 59 Dram Oyuncu 6.9 1,154
2000 59 Müzikal Oyuncu 5.2 1,553
2000 Dram Oyuncu 6.5 13
1999 58 Komedi Oyuncu 7.1 6,259
1990 49 Komedi Oyuncu 7.1 33
1988 47 Komedi Oyuncu 7.7 236
1988 47 Komedi Oyuncu 6.9 102
1986 45 Komedi Oyuncu 5.4 81
1985 44 Komedi Oyuncu 6.2 206
1985 44 Komedi Oyuncu 6.0 129
1985 44 Komedi Oyuncu 8.1 116
1984 43 Komedi Oyuncu 8.0 238
1984 43 Komedi Oyuncu    
1983 42 Komedi Oyuncu 6.1 167
1983 42 Komedi Oyuncu 6.1 165
1982 41 Oyuncu    
1982 41 Komedi Oyuncu 6.3 288
1981 40 Komedi Oyuncu 6.4 232
1979 38 Komedi Oyuncu 6.4 247
1979 38 Komedi Oyuncu 6.4 186
1978 37 Komedi Oyuncu 6.8 704
1978 37 Komedi Oyuncu 6.3 232
1977 36 Komedi Oyuncu 6.4 341
1977 36 Oyuncu 6.9 591
1976 35 Komedi Oyuncu 6.9 764
1976 35 Komedi Oyuncu 6.7 293
1976 35 Komedi Oyuncu 7.1 1,087
1975 34 Komedi Oyuncu 7.1 376
1975 34 Komedi Oyuncu
Senarist
6.8 595
1975 34 Komedi Oyuncu 6.6 492
1975 34 Oyuncu 6.5 442
1974 33 Dram Oyuncu 6.6 382
1974 33 Macera Oyuncu 8.4 6,245
1974 33 Komedi Oyuncu 7.9 5,240
1974 33 Komedi Oyuncu 8.0 4,119
1973 32 Komedi Oyuncu 7.4 1,620
1973 32 Komedi Oyuncu 7.3 1,304
1973 32 Dram Oyuncu 8.8 5,656
1972 31 Komedi Oyuncu 7.5 1,586
1972 31 Dram Oyuncu 5.5 48
Film Altyazıları
Kidnap (5,576) Beauty and the Beast (4,927) The Fate of the Furious (2,503) The Boss Baby (1,826) Contratiempo (1,794) The Shack (1,603) Dangal (1,563) The Great Wall (1,264) Redivider (1,225) Get Out (1,094)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,980) Supernatural (5,085) Better Call Saul (4,257) Lucifer (4,076) Fargo (3,554) Into the Badlands (3,529) Twin Peaks (3,507) The 100 (2,343) 12 Monkeys (2,144) Gotham (2,007)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017