Giriş Kayıt
Metin Akpınar

Metin Akpınar (76)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Metin Akpınar, 02 Kasım 1941 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist. Köyden İndim Şehire (1974), Canım Kardeşim (1973), Propaganda (1999), Mavi Boncuk (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Kasım 1941
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Akrep
9.5 (40 Oy)
  • Currently 190.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Oyuncu 4.8 307
2007 66 Komedi Oyuncu 2.2 1,188
2006 65 Komedi Oyuncu 6.2 1,848
2006 65 Dram Oyuncu 5.0 592
2005 64 Komedi Oyuncu 5.6 1,615
2005 64 Dram Oyuncu 6.3 2,339
2005 Komedi Oyuncu    
2003 62 Komedi Oyuncu 3.6 732
2000 59 Dram Oyuncu 6.9 1,273
2000 59 Müzikal Oyuncu 5.2 1,687
2000 Dram Oyuncu 6.5 13
1999 58 Komedi Oyuncu 7.1 6,689
1990 49 Komedi Oyuncu 7.1 33
1988 47 Komedi Oyuncu 7.4 308
1988 47 Komedi Oyuncu 6.9 102
1986 45 Komedi Oyuncu 5.3 93
1985 44 Komedi Oyuncu 6.2 212
1985 44 Komedi Oyuncu 5.9 200
1985 44 Komedi Oyuncu 8.1 116
1984 43 Komedi Oyuncu 7.7 302
1984 43 Komedi Oyuncu    
1983 42 Komedi Oyuncu 6.1 185
1983 42 Komedi Oyuncu 6.1 165
1982 41 Oyuncu    
1982 41 Komedi Oyuncu 6.6 339
1982 Komedi Yönetmen 5.6 20
1981 40 Komedi Oyuncu 6.6 292
1979 38 Komedi Oyuncu 6.5 289
1979 38 Komedi Oyuncu 6.4 205
1978 37 Komedi Oyuncu 6.8 773
1978 37 Komedi Oyuncu 6.3 247
1977 36 Komedi Oyuncu 6.6 394
1977 36 Oyuncu 7.0 677
1976 35 Komedi Oyuncu 7.0 861
1976 35 Komedi Oyuncu 6.8 309
1976 35 Komedi Oyuncu 7.2 1,230
1975 34 Komedi Oyuncu 7.1 403
1975 34 Komedi Oyuncu
Senarist
6.9 667
1975 34 Komedi Oyuncu 6.8 568
1975 34 Oyuncu 6.6 498
1974 33 Dram Oyuncu 6.6 412
1974 33 Macera Oyuncu 8.4 6,837
1974 33 Komedi Oyuncu 7.9 5,734
1974 33 Komedi Oyuncu 8.0 4,538
1973 32 Komedi Oyuncu 7.4 1,831
1973 32 Komedi Oyuncu 7.3 1,458
1973 32 Dram Oyuncu 8.8 6,191
1973 32 Dram Oyuncu 6.4 68
1972 31 Komedi Oyuncu 7.5 1,781
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,002) Stronger (5,361) The Foreigner (4,298) Flatliners (3,708) Dunkirk (3,012) Beyond Skyline (2,164) American Made (1,992) Kingsman: The Golden Circle (1,744) Loving Vincent (1,702) It (1,638)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017