Giriş Kayıt
Metin Akpınar

Metin Akpınar (76)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Metin Akpınar, 02 Kasım 1941 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen. Köyden İndim Şehire (1974), Canım Kardeşim (1973), Propaganda (1999), Mavi Boncuk (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Kasım 1941
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Akrep
9.5 (44 Oy)
  • Currently 190.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 75 Oyuncu 2.5 6
2009 Komedi Oyuncu 4.8 328
2007 66 Komedi Oyuncu 2.2 1,210
2006 65 Komedi Oyuncu 6.2 1,905
2006 65 Dram Oyuncu 5.0 604
2005 64 Komedi Oyuncu 5.7 1,665
2005 64 Dram Oyuncu 6.3 2,421
2005 Komedi Oyuncu    
2003 62 Komedi Oyuncu 3.7 762
2000 59 Dram Oyuncu 6.9 1,329
2000 59 Müzikal Oyuncu 5.2 1,764
2000 Dram Oyuncu 6.5 13
1999 58 Komedi Oyuncu 7.1 6,983
1990 49 Komedi Oyuncu 4.2 93
1988 47 Komedi Oyuncu 7.5 323
1988 47 Komedi Oyuncu 6.9 102
1986 45 Komedi Oyuncu 5.3 93
1985 44 Komedi Oyuncu 6.2 212
1985 44 Komedi Oyuncu 5.9 200
1985 44 Komedi Oyuncu 8.1 116
1984 43 Komedi Oyuncu 7.7 302
1984 43 Komedi Oyuncu    
1983 42 Komedi Oyuncu 6.1 185
1983 42 Komedi Oyuncu 6.1 199
1982 41 Oyuncu    
1982 41 Komedi Oyuncu 6.7 360
1982 Komedi Yönetmen 5.6 20
1981 40 Komedi Oyuncu 6.7 312
1979 38 Komedi Oyuncu 6.5 307
1979 38 Komedi Oyuncu 6.4 205
1978 37 Komedi Oyuncu 6.8 846
1978 37 Komedi Oyuncu 6.3 255
1977 36 Komedi Oyuncu 6.6 431
1977 36 Oyuncu 7.0 745
1976 35 Komedi Oyuncu 7.0 919
1976 35 Komedi Oyuncu 6.8 309
1976 35 Komedi Oyuncu 7.2 1,291
1975 34 Komedi Oyuncu 7.1 415
1975 34 Komedi Oyuncu
Senarist
6.9 719
1975 34 Komedi Oyuncu 6.8 614
1975 34 Oyuncu 6.6 529
1974 33 Dram Oyuncu 6.6 436
1974 33 Macera Oyuncu 8.4 7,259
1974 33 Komedi Oyuncu 7.9 6,110
1974 33 Komedi Oyuncu 8.0 4,864
1973 32 Komedi Oyuncu 7.4 1,945
1973 32 Komedi Oyuncu 7.3 1,583
1973 32 Dram Oyuncu 8.8 6,582
1973 32 Dram Oyuncu 6.4 68
1972 31 Komedi Oyuncu 7.5 1,905
Dizi Altyazıları
Westworld (8,109) The Flash (4,673) The 100 (4,377) La casa de papel (4,048) Legion (3,464) The Expanse (2,513) Supernatural (2,236) Krypton (1,904) The Big Bang Theory (1,802) Fear the Walking Dead (1,627)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018