Giriş Kayıt
Metin Akpınar

Metin Akpınar (76)


Oyuncu, Senarist

Metin Akpınar, 02 Kasım 1941 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu, senarist. Köyden İndim Şehire (1974), Canım Kardeşim (1973), Propaganda (1999), Mavi Boncuk (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Kasım 1941
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Akrep
9.5 (40 Oy)
  • Currently 190.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Oyuncu 4.8 302
2007 66 Komedi Oyuncu 2.2 1,182
2006 65 Komedi Oyuncu 6.2 1,842
2006 65 Dram Oyuncu 5.0 588
2005 64 Komedi Oyuncu 5.6 1,602
2005 64 Dram Oyuncu 6.2 2,326
2005 Komedi Oyuncu    
2003 62 Komedi Oyuncu 3.7 725
2000 59 Dram Oyuncu 6.9 1,255
2000 59 Müzikal Oyuncu 5.2 1,678
2000 Dram Oyuncu 6.5 13
1999 58 Komedi Oyuncu 7.1 6,609
1990 49 Komedi Oyuncu 7.1 33
1988 47 Komedi Oyuncu 7.7 236
1988 47 Komedi Oyuncu 6.9 102
1986 45 Komedi Oyuncu 5.3 93
1985 44 Komedi Oyuncu 6.2 212
1985 44 Komedi Oyuncu 5.9 200
1985 44 Komedi Oyuncu 8.1 116
1984 43 Komedi Oyuncu 7.7 302
1984 43 Komedi Oyuncu    
1983 42 Komedi Oyuncu 6.1 182
1983 42 Komedi Oyuncu 6.1 165
1982 41 Oyuncu    
1982 41 Komedi Oyuncu 6.6 333
1981 40 Komedi Oyuncu 6.6 281
1979 38 Komedi Oyuncu 6.5 281
1979 38 Komedi Oyuncu 6.4 205
1978 37 Komedi Oyuncu 6.8 773
1978 37 Komedi Oyuncu 6.3 247
1977 36 Komedi Oyuncu 6.6 390
1977 36 Oyuncu 7.0 665
1976 35 Komedi Oyuncu 7.0 839
1976 35 Komedi Oyuncu 6.8 309
1976 35 Komedi Oyuncu 7.2 1,214
1975 34 Komedi Oyuncu 7.1 402
1975 34 Komedi Oyuncu
Senarist
6.9 658
1975 34 Komedi Oyuncu 6.8 558
1975 34 Oyuncu 6.6 491
1974 33 Dram Oyuncu 6.6 410
1974 33 Macera Oyuncu 8.4 6,728
1974 33 Komedi Oyuncu 7.9 5,648
1974 33 Komedi Oyuncu 8.0 4,469
1973 32 Komedi Oyuncu 7.4 1,805
1973 32 Komedi Oyuncu 7.3 1,435
1973 32 Dram Oyuncu 8.8 6,099
1973 32 Dram Oyuncu 6.4 68
1972 31 Komedi Oyuncu 7.5 1,756
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017