Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Metin Akpınar

Metin Akpınar (75)


Oyuncu, Senarist

Metin Akpınar, 02 Kasım 1941 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu, senarist. Köyden İndim Şehire (1974), Canım Kardeşim (1973), Propaganda (1999), Mavi Boncuk (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Kasım 1941
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Akrep
9.5 (40 Oy)
  • Currently 190.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Oyuncu 4.8 283
2007 66 Komedi Oyuncu 2.2 1,139
2006 65 Komedi Oyuncu 6.2 1,789
2006 65 Dram Oyuncu 5.0 563
2005 64 Komedi Oyuncu 5.6 1,517
2005 64 Dram Oyuncu 6.3 2,172
2005 Komedi Oyuncu    
2003 62 Komedi Oyuncu 3.7 686
2000 59 Dram Oyuncu 6.9 1,111
2000 59 Müzikal Oyuncu 5.1 1,453
2000 Dram Oyuncu 6.5 13
1999 58 Komedi Oyuncu 7.1 5,919
1990 49 Komedi Oyuncu 7.1 33
1988 47 Komedi Oyuncu 8.2 148
1988 47 Komedi Oyuncu 6.9 102
1986 45 Komedi Oyuncu 5.4 81
1985 44 Komedi Oyuncu 6.2 187
1985 44 Komedi Oyuncu 6.1 122
1985 44 Komedi Oyuncu 8.2 110
1984 43 Komedi Oyuncu 8.4 161
1984 43 Komedi Oyuncu    
1983 42 Komedi Oyuncu 6.1 164
1983 42 Komedi Oyuncu 6.1 159
1982 41 Oyuncu    
1982 41 Komedi Oyuncu 6.2 261
1981 40 Komedi Oyuncu 6.5 156
1979 38 Komedi Oyuncu 6.4 239
1979 38 Komedi Oyuncu 6.4 180
1978 37 Komedi Oyuncu 6.8 647
1978 37 Komedi Oyuncu 6.4 211
1977 36 Komedi Oyuncu 6.4 254
1977 36 Oyuncu 6.9 533
1976 35 Komedi Oyuncu 6.9 703
1976 35 Komedi Oyuncu 6.7 275
1976 35 Komedi Oyuncu 7.2 956
1975 34 Komedi Oyuncu 7.1 363
1975 34 Komedi Oyuncu
Senarist
6.8 537
1975 34 Komedi Oyuncu 6.6 446
1975 34 Oyuncu 6.5 404
1974 33 Dram Oyuncu 6.6 363
1974 33 Macera Oyuncu 8.4 5,801
1974 33 Komedi Oyuncu 7.9 4,853
1974 33 Komedi Oyuncu 8.0 3,800
1973 32 Komedi Oyuncu 7.4 1,458
1973 32 Komedi Oyuncu 7.3 1,159
1973 32 Dram Oyuncu 8.8 5,189
1972 31 Komedi Oyuncu 7.5 1,437
1972 31 Dram Oyuncu 5.5 47
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017