Giriş Kayıt
Miyoko Akaza

Miyoko Akaza (73)


Oyuncu

Miyoko Akaza, 10 Şubat 1944 Aichi, Japonya doğumlu oyuncu. Shurayukihime (1973) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Şubat 1944
Doğum Yeri: Aichi, Japonya
Burcu: Kova
Boyu: 1.62 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 69 Dram Oyuncu 6.5 67
2004 60 Suç Oyuncu 7.2 69
2002 Oyuncu    
1993 Komedi Oyuncu 8.3 6
1983 39 Dram Oyuncu 6.3 14
1981 37 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.1 123
1974 30 Romantik Oyuncu 7.2 20
1974 30 Aksiyon Oyuncu 6.9 154
1973 29 Aksiyon Oyuncu 7.7 8,681
1971 27 Oyuncu 7.1 102
1968 24 Korku Oyuncu 7.3 65
1968 24 Oyuncu 7.0 163
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,775) Dunkirk (3,933) Stronger (2,720) It (2,179) Mother! (1,472) American Made (1,419) Kingsman: The Golden Circle (1,332) Loving Vincent (1,330) Flatliners (641) The Foreigner (635)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,224) Shameless (6,080) Mr. Robot (4,737) Game of Thrones (3,151) Peaky Blinders (2,078) Manhunt: Unabomber (2,016) Lucifer (1,663) Designated Survivor (1,501) Supernatural (1,374) The Big Bang Theory (1,088)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017