Giriş Kayıt
Matt Aitken

Matt Aitken


Görsel Efekt

Matt Aitken, görsel efekt. Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği (2001), King Kong (2005), Mesaj (1997), Terabithia Köprüsü (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 116,567

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Görsel Efekt 7.4 377,293

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Görsel Efekt 7.9 505,484

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 580,567

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 660,066

Bay Pip
2012 Dram Görsel Efekt 7.2 2,626

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.4 182,621

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Görsel Efekt 6.7 129,098
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 921,011

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 549,695

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Görsel Efekt 5.5 143,145
2008 Kısa Metraj Görsel Efekt 7.3 180

Terabithia Köprüsü
2007 Macera Görsel Efekt 7.2 115,544

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 398,069
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 325,369

Ben, Robot
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 405,267

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Görsel Efekt 8.9 1,274,975

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Görsel Efekt 8.7 1,155,234

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera Görsel Efekt 8.8 1,296,760

Mesaj
1997 Dram Görsel Efekt 7.4 209,170

Sevimli Hayaletler
1996 Komedi Görsel Efekt 7.1 70,114
1995 Komedi Görsel Efekt    
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,089) The Flash (8,976) Legion (8,894) Arrow (6,433) The 100 (4,578) Vikings (4,145) Taboo (4,093) Black Sails (4,088) Agents of S.H.I.E.L.D. (4,013) Suits (3,634)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017