Giriş Kayıt
Matt Aitken

Matt Aitken


Görsel Efekt

Matt Aitken, görsel efekt. Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği (2001), King Kong (2005), Mesaj (1997), Terabithia Köprüsü (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 145,077

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Görsel Efekt 7.4 413,245

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Görsel Efekt 7.9 540,651

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 636,527

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 695,533

Bay Pip
2012 Dram Görsel Efekt 7.2 3,116

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.4 194,043

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Görsel Efekt 6.7 138,357
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 988,021

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 581,561

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Görsel Efekt 5.5 150,250
2008 Kısa Metraj Görsel Efekt 7.3 180

Terabithia Köprüsü
2007 Macera Görsel Efekt 7.2 124,623

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 428,799
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 350,273

Ben, Robot
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 439,738

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Görsel Efekt 8.9 1,395,990

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Görsel Efekt 8.7 1,262,615

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera Görsel Efekt 8.8 1,413,603

Mesaj
1997 Dram Görsel Efekt 7.4 224,962

Sevimli Hayaletler
1996 Komedi Görsel Efekt 7.1 73,568
1995 Komedi Görsel Efekt    
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018