Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Matt Aitken

Matt Aitken


Görsel Efekt

Matt Aitken, görsel efekt. Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği (2001), King Kong (2005), Mesaj (1997), Terabithia Köprüsü (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 112,383

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Görsel Efekt 7.4 373,209

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Görsel Efekt 7.9 501,617

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 576,113

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 655,992

Bay Pip
2012 Dram Görsel Efekt 7.2 2,626

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.4 181,687

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Görsel Efekt 6.7 128,251
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 914,194

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 546,392

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Görsel Efekt 5.5 142,370
2008 Kısa Metraj Görsel Efekt 7.3 180

Terabithia Köprüsü
2007 Macera Görsel Efekt 7.2 114,407

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 395,291
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 323,354

Ben, Robot
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 402,110

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Görsel Efekt 8.9 1,263,291

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Görsel Efekt 8.7 1,144,562

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera Görsel Efekt 8.8 1,285,303

Mesaj
1997 Dram Görsel Efekt 7.4 207,509

Sevimli Hayaletler
1996 Komedi Görsel Efekt 7.1 69,898
1995 Komedi Görsel Efekt    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017