Giriş Kayıt
Matt Aitken

Matt Aitken


Görsel Efekt

Matt Aitken, görsel efekt. Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği (2001), King Kong (2005), Mesaj (1997), Terabithia Köprüsü (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 137,716

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Görsel Efekt 7.4 397,708

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Görsel Efekt 7.9 525,419

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 606,497

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 681,248

Bay Pip
2012 Dram Görsel Efekt 7.2 2,626

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.4 188,400

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Görsel Efekt 6.7 133,337
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 956,424

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 567,531

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Görsel Efekt 5.5 146,826
2008 Kısa Metraj Görsel Efekt 7.3 180

Terabithia Köprüsü
2007 Macera Görsel Efekt 7.2 120,244

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 416,162
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 341,491

Ben, Robot
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 424,220

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Görsel Efekt 8.9 1,335,078

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Görsel Efekt 8.7 1,209,180

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera Görsel Efekt 8.8 1,355,492

Mesaj
1997 Dram Görsel Efekt 7.4 218,151

Sevimli Hayaletler
1996 Komedi Görsel Efekt 7.1 71,856
1995 Komedi Görsel Efekt    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017