Giriş Kayıt
Matt Aitken

Matt Aitken


Görsel Efekt

Matt Aitken, görsel efekt. Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği (2001), King Kong (2005), Mesaj (1997), Terabithia Köprüsü (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 130,601

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Görsel Efekt 7.4 388,764

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Görsel Efekt 7.9 516,808

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 594,775

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 671,975

Bay Pip
2012 Dram Görsel Efekt 7.2 2,626

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.4 185,557

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Görsel Efekt 6.7 131,312
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 940,094

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 559,330

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Görsel Efekt 5.5 145,238
2008 Kısa Metraj Görsel Efekt 7.3 180

Terabithia Köprüsü
2007 Macera Görsel Efekt 7.2 117,914

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 409,105
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 335,871

Ben, Robot
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 415,506

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Görsel Efekt 8.9 1,307,711

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Görsel Efekt 8.7 1,185,259

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera Görsel Efekt 8.8 1,328,785

Mesaj
1997 Dram Görsel Efekt 7.4 213,862

Sevimli Hayaletler
1996 Komedi Görsel Efekt 7.1 71,025
1995 Komedi Görsel Efekt    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017