Giriş Kayıt
Spiro Agnew

Spiro Agnew (77)


Oyuncu

Spiro Theodore Agnew, 09 Kasım 1918 Baltimore, Maryland, ABD doğumlu oyuncu. "Auf der Suche nach meinem Amerika" (1971) yapımıyla biliniyor.17 Eylül 1996 tarihinde (77 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Spiro Theodore Agnew
Doğum Tarihi: 09 Kasım 1918
Ölüm Tarihi: 17 Eylül 1996
Doğum Yeri: Baltimore, Maryland, ABD
Takma İsmi: Ted
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Oyuncu 6.6 482
2011 Belgesel Oyuncu 7.4 692
2009 Tarihi Oyuncu 7.0 36
2007 Belgesel Oyuncu 8.0 999
2004 Komedi Oyuncu 5.3 6,391
2004 Belgesel Oyuncu 7.3 365
2000 Biyografi Oyuncu 6.4 2,061
1980 Belgesel Oyuncu    

Başkanın Bütün Adamları
1976 58 Biyografi Oyuncu 8.0 82,290

Sosyete Kuaförü
1975 57 Dram Oyuncu 6.3 8,473
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,270) Stronger (5,559) The Foreigner (5,301) Flatliners (4,071) Dunkirk (3,256) Beyond Skyline (2,476) American Made (2,149) Kingsman: The Golden Circle (1,864) Loving Vincent (1,751) It (1,716)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017