Giriş Kayıt
Rodney Afif

Rodney Afif


Oyuncu

Rodney Afif, oyuncu. Kardeşlerin Aşkı (2004), Lucky Miles (2007), (2017) Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı (2017), (2011) Killer Elite (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 7.3 208

Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı
2017 Aksiyon Oyuncu 6.8 145,689
2011 Aksiyon Oyuncu 6.5 111,599

Seks Olmadan Bir Yılım
2009 Komedi Oyuncu 5.8 824
2007 Macera Oyuncu 7.2 681
2007 Dram Oyuncu 7.4 978
2006 Aksiyon Oyuncu    
2005 Dram Oyuncu    
2004 Komedi Oyuncu 5.8 89

Kardeşlerin Aşkı
2004 Komedi Oyuncu 6.5 946
2002 Dram Oyuncu    
1998 Dram Oyuncu 7.0 805
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017