Giriş Kayıt
Rodney Afif

Rodney Afif


Oyuncu

Rodney Afif, oyuncu. Kardeşlerin Aşkı (2004), Lucky Miles (2007), (2011) Killer Elite (2011), (2009) Seks Olmadan Bir Yılım (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karayip Korsanları: Ölü Adamlar Masal Anlatamaz
2017 Aksiyon Oyuncu    
2011 Aksiyon Oyuncu 6.5 108,709

Seks Olmadan Bir Yılım
2009 Komedi Oyuncu 5.8 824
2007 Macera Oyuncu 7.2 681
2007 Dram Oyuncu 7.4 978
2006 Aksiyon Oyuncu    
2005 Dram Oyuncu    
2004 Komedi Oyuncu 5.8 89

Kardeşlerin Aşkı
2004 Komedi Oyuncu 6.5 946
2002 Dram Oyuncu    
1998 Dram Oyuncu 7.0 805
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (12,209) Passengers (8,514) Doctor Strange (4,798) Arrival (3,599) Assassin's Creed (2,976) Allied (2,796) Fences (2,731) Hacksaw Ridge (2,281) Moana (1,855) Nocturnal Animals (1,445)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,555) Legion (8,527) The 100 (8,188) Taboo (7,091) The Big Bang Theory (5,846) Arrow (4,781) Black Sails (3,909) Vikings (3,438) The Expanse (3,408) The Flash (3,352)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017