Giriş Kayıt
Troy Adomitis

Troy Adomitis


Sanat Bölümü, Animasyon, Yönetmen

Troy Adomitis, sanat bölümü, animasyon, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Sanat Bölümü 6.9 614
2015 Animasyon Sanat Bölümü 7.7 55
2011 Animasyon Sanat Bölümü 5.5 870

Kick Buttowski: Korkusuz Şehir Çocuğu
2010 Animasyon Sanat Bölümü 6.9 1,941
2008 Animasyon Yönetmen 8.1 6,373

Adalet Birliği: Yeni Sınır
2008 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 11,432

Yenilmez Demir Adam
2007 Animasyon Sanat Bölümü    

Leroy ve Stiç
2006 Animasyon Sanat Bölümü    

Şaşkın İmparator'un Okulu
2006 Animasyon Sanat Bölümü 6.6 1,727

Tarzan 2
2005 Animasyon Sanat Bölümü    
2005 Macera Sanat Bölümü    

Genç Ejder
2005 Animasyon Sanat Bölümü 6.6 5,116

Mulan 2
2004 Animasyon Sanat Bölümü    
2003 Animasyon Sanat Bölümü    
2003 Animasyon Sanat Bölümü 6.7 3,785
2003 Animasyon Sanat Bölümü 6.0 3,447
2003 Animasyon Yönetmen 5.7 941

Tarzan Ve Jane
2002 Animasyon Sanat Bölümü 5.3 3,798
2002 Animasyon Sanat Bölümü 7.2 16,370

Yıldız Komandosu
2000 Animasyon Sanat Bölümü 6.7 1,687
2000 Animasyon Sanat Bölümü    

Buzz Işıkyılı Yıldız Komandosu: Macera Başlıyor
2000 Animasyon Sanat Bölümü 5.9 2,227

Çılgın Goofy Macerası
2000 Animasyon Sanat Bölümü    

Batman & Bay Freeze: Sıfırın Altında
1998 Animasyon Animasyon 7.3 7,915
1997 Animasyon Sanat Bölümü 8.1 5,636
1995 Animasyon Sanat Bölümü    

Batman: Hayaletin Maskesi
1993 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.9 31,386
1992 Animasyon Sanat Bölümü 8.5 27,021

Batman: Animasyon Serisi
1992 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
9.0 58,230
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017