Giriş Kayıt
Sarah Adler

Sarah Adler


Oyuncu

Sarah Adler, oyuncu. Müziğimiz (2004), Denizanası (2007), Aya (2012), Foxtrot (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sarah Finkelstein-Adler | Sarah Finklestein-Adler
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 7.4 648
2014 Komedi Oyuncu 4.5 63
2014 Oyuncu 5.0 44
2014 Dram Oyuncu 6.0 149
2014 Dram Oyuncu 7.1 313
2013 Komedi Oyuncu 5.4 34
2013 Dram Oyuncu 6.1 131

Büyük Kötü Kurtlar
2013 Komedi Oyuncu 6.8 12,431
2012 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 684
2011 Komedi Oyuncu 5.3 179
2011 Dram Oyuncu 6.7 193
2010 Dram Oyuncu 4.2 30

Denizanası
2007 Dram Oyuncu 7.1 2,192
2006 Biyografi Oyuncu 6.4 86,539
2005 Dram Oyuncu 6.2 193

Müziğimiz
2004 Dram Oyuncu 7.0 2,458
2004 Dram Oyuncu 7.1 152
2004 Dram Oyuncu 6.8 208
Dizi Altyazıları
Vikings (9,075) Supernatural (3,906) Mr. Robot (3,761) The Big Bang Theory (3,213) Game of Thrones (3,184) Gotham (2,983) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,805) Shameless (2,804) Arrow (2,742) The Flash (1,871)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017