Giriş Kayıt
Mark Adler

Mark Adler


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Mark Adler, müzisyen, müzisyen, oyuncu. Gıda, Ltd. (2008), Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği (1988), Free to Play (2014), Paris Yargısı (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şüphe Tüccarları
2014 Belgesel Müzik 7.6 2,538
2014 Belgesel Müzik 8.1 11,990
2013 Biyografi Müzik 5.3 166
2012 Belgesel Müzik 7.8 29
2012 Aile Müzik    
2011 Belgesel Müzik 7.2 2,328
2011 Gerilim Müzik
Müzik
   

Kayıp Sevgili
2011 Romantik Müzik    
2010 Belgesel Müzik 7.2 166
2009 Komedi Müzik 5.7 1,176
2009 Belgesel Müzik    

Gıda, Ltd.
2008 Belgesel Müzik
Müzik
7.9 42,951

Paris Yargısı
2008 Komedi Müzik
Müzik
6.8 12,630
2007 Komedi Müzik 6.4 5,054
2006 Western Müzik 4.7 263

Ölümcül Temas: Kuş Gribi
2006 Dram Müzik    
2006 Biyografi Müzik    
2005 Komedi Müzik 5.4 232
2005 Belgesel Müzik
Müzik
   

Ne Zaman Yeriz?
2005 Komedi Müzik 6.2 1,278
2005 Belgesel Müzik 7.3 855
2005 Belgesel Müzik    
2005 Belgesel Müzik 7.4 255

Dans ve Zerafet Okulu
2005 Komedi Müzik
Müzik
6.7 2,285
2004 Belgesel Müzik 7.3 365
2003 Belgesel Müzik    

Parçalanmış Hayatlar
2003 Dram Müzik 6.7 46
2003 Dram Müzik 7.2 21
2002 Dram Müzik
Müzik
6.7 862
2001 Dram Müzik
Müzik
6.8 2,678
2001 Komedi Müzik    
2000 Dram Müzik    
1998 Dram Müzik
Oyuncu
Müzik
   
1998 Aile Müzik
Müzik
4.8 1,764
1998 Müzik    

Asteroidler: Ölümcül Çarpışma
1997 Belgesel Müzik 7.3 67
1995 Komedi Müzik 4.6 1,375
1995 Belgesel Müzik    
1994 Belgesel Müzik
Müzik
7.5 109
1994 Belgesel Müzik    

Kayıp Filo
1993 Belgesel Müzik 6.8 23
1993 Belgesel Müzik 7.4 169

Henry Ve June
1990 Biyografi Müzik
Müzik
6.3 10,514
1990 Komedi Müzik 5.6 10,850

Baba 3
1990 Suç Müzik 7.6 284,179
1990 Komedi Müzik 5.5 368

Kahraman Kan
1989 Aksiyon Müzik 6.5 4,846
1989 Dram Müzik 6.4 531

Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği
1988 Dram Müzik
Müzik
7.4 28,036
1988 Belgesel Müzik
Müzik
8.3 730
1988 Biyografi Müzik 6.9 11,911

Mavi Kadife
1986 Suç Müzik 7.8 139,662

Nehrin Kıyısı
1986 Suç Müzik 7.1 12,341
1984 Biyografi Müzik 8.3 286,934
1984 Dram Müzik 6.2 2,399
1983 Macera Müzik 7.6 6,275
1982 Belgesel Müzik 8.9 371
1974 Belgesel Müzik 8.8 1,414
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,328) Split (5,045) Rogue One (4,781) Hidden Figures (3,734) Assassin's Creed (3,097) Paterson (2,872) Patriots Day (2,434) Allied (1,891) Brimstone (1,605) Passengers (1,287)
Dizi Altyazıları
Legion (8,344) Arrow (4,950) The Flash (4,848) The Expanse (2,626) Legends of Tomorrow (2,469) The Blacklist (2,010) The 100 (1,883) Colony (1,813) Designated Survivor (1,723) Vikings (1,707)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017