Giriş Kayıt
Patrizia Adiutori

Patrizia Adiutori


Oyuncu

Patrizia Adiutori, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zevk Kadını
1973 Komedi Oyuncu    
1973 Komedi Oyuncu    

Torso: Ölene -Ölüme- Kadar Seks
1973 Korku Oyuncu 6.6 3,593

İlk Gecenin Sıcaklığı
1972 Dram Oyuncu 7.4 1,114
1971 Suç Oyuncu 7.1 201
1971 Western Oyuncu 6.2 341
1969 Dram Oyuncu 5.2 124
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017