Giriş Kayıt
Paul Adelstein

Paul Adelstein (48)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Paul Adelstein, 29 Nisan 1969 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı, yönetmen. Prison Break (2005), Private Practice (2007), Chance (2016), Girlfriends' Guide to Divorce (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Nisan 1969
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Boğa
Boyu: 1.88 m
8.9 (15 Oy)
  • Currently 178.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı
Senarist
7.8 3,631
2017 48 Komedi Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 7.7 5,869
2016 47 Dram Oyuncu 5.2 1,606
2016 47 Dram Oyuncu 4.9 2,034
2014 Komedi Senarist
Oyuncu
Yapımcı
Çeşitli
6.9 2,731
2014 45 Dram Oyuncu 6.6 696
2012 Dram Oyuncu 7.8 58,244
2009 40 Komedi Oyuncu 3.9 1,273

Kayıp Ada
2009 40 Macera Oyuncu 5.4 55,097
2009 40 Komedi Oyuncu 6.2 1,279
2007 38 Biyografi 6.6 156
2007 Komedi Yönetmen
Oyuncu
6.6 19,627

Bir Geyşanın Anıları
2005 36 Dram Oyuncu 7.4 125,347
2005 Aksiyon Oyuncu 8.4 391,892

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Oyuncu 8.4 396,614

Sakin Ol
2005 36 Komedi Oyuncu 5.7 62,008
2005 Dram Oyuncu 7.7 183,165

Tetikçinin Gecesi
2004 35 Suç Oyuncu 7.6 313,921
2004 Suç Oyuncu    

Dayanılmaz Zulüm
2003 34 Komedi Oyuncu 6.3 81,144

Şaşkın
2000 31 Komedi Oyuncu 6.0 86,531
1999 Suç Oyuncu 8.1 58,813
1999 Komedi Oyuncu    

En İyi Arkadaşım Evleniyor
1997 28 Komedi Oyuncu 6.3 107,066

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 42,424

Dolandırıcılar
1990 21 Suç Oyuncu 7.0 21,807
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017