Giriş Kayıt
Paul Adelstein

Paul Adelstein (49)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Paul Adelstein, 29 Nisan 1969 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı, yönetmen. Private Practice (2007), Chance (2016), Girlfriends' Guide to Divorce (2014), The Phenom (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Nisan 1969
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Boğa
Boyu: 1.88 m
8.9 (15 Oy)
  • Currently 178.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı
Senarist
7.9 5,205
2017 48 Komedi Oyuncu 7.3 326
2016 Dram Oyuncu 7.7 7,120
2016 47 Dram Oyuncu 5.2 1,606
2016 47 Dram Oyuncu 4.9 2,188
2014 Komedi Senarist
Oyuncu
Yapımcı
Çeşitli
6.9 2,909
2014 45 Dram Oyuncu 6.6 696
2012 Dram Oyuncu 7.8 60,562
2009 40 Komedi Oyuncu 3.9 1,273

Kayıp Ada
2009 40 Macera Oyuncu 5.4 56,884
2009 40 Komedi Oyuncu 6.2 1,279
2007 38 Biyografi 6.6 156
2007 Komedi Yönetmen
Oyuncu
6.6 19,926

Bir Geyşanın Anıları
2005 36 Dram Oyuncu 7.4 127,322

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Oyuncu 8.4 406,053

Sakin Ol
2005 36 Komedi Oyuncu 5.7 62,770
2005 Dram Oyuncu 7.6 191,048

Tetikçinin Gecesi
2004 35 Suç Oyuncu 7.5 319,764
2004 Suç Oyuncu    

Dayanılmaz Zulüm
2003 34 Komedi Oyuncu 6.3 82,446

Şaşkın
2000 31 Komedi Oyuncu 6.0 87,952
1999 Suç Oyuncu 8.1 61,057
1999 Komedi Oyuncu    

En İyi Arkadaşım Evleniyor
1997 28 Komedi Oyuncu 6.3 109,692

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 43,980

Dolandırıcılar
1990 21 Suç Oyuncu 7.0 22,264
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018