Giriş Kayıt
Paul Adelstein

Paul Adelstein (48)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Paul Adelstein, 29 Nisan 1969 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı. Private Practice (2007), Chance (2016), Girlfriends' Guide to Divorce (2014), The Phenom (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Nisan 1969
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Boğa
Boyu: 1.88 m
8.9 (15 Oy)
  • Currently 178.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı
Senarist
7.8 3,874
2017 48 Komedi Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 7.7 6,592
2016 47 Dram Oyuncu 5.2 1,606
2016 47 Dram Oyuncu 4.9 2,111
2014 Komedi Senarist
Oyuncu
Yapımcı
Çeşitli
6.9 2,790
2014 45 Dram Oyuncu 6.6 696
2012 Dram Oyuncu 7.8 58,941
2009 40 Komedi Oyuncu 3.9 1,273

Kayıp Ada
2009 40 Macera Oyuncu 5.4 55,511
2009 40 Komedi Oyuncu 6.2 1,279
2007 38 Biyografi 6.6 156
2007 Komedi Yönetmen
Oyuncu
6.6 19,762

Bir Geyşanın Anıları
2005 36 Dram Oyuncu 7.4 126,152

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Oyuncu 8.4 400,387

Sakin Ol
2005 36 Komedi Oyuncu 5.7 62,301
2005 Dram Oyuncu 7.6 186,169

Tetikçinin Gecesi
2004 35 Suç Oyuncu 7.6 316,416
2004 Suç Oyuncu    

Dayanılmaz Zulüm
2003 34 Komedi Oyuncu 6.3 81,668

Şaşkın
2000 31 Komedi Oyuncu 6.0 87,078
1999 Suç Oyuncu 8.1 59,737
1999 Komedi Oyuncu    

En İyi Arkadaşım Evleniyor
1997 28 Komedi Oyuncu 6.3 108,266

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 42,867

Dolandırıcılar
1990 21 Suç Oyuncu 7.0 22,247
Dizi Altyazıları
Vikings (8,294) Shameless (6,405) Black Mirror (4,890) Star Trek: Discovery (3,641) The Big Bang Theory (2,245) The Gifted (2,026) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,006) Supernatural (1,979) Bron/Broen (1,295) Knightfall (1,263)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018