Giriş Kayıt
Ruth Adelman

Ruth Adelman


Sesler

Ruth Adelman, sesler. Koku: Bir Katilin Hikayesi (2006), Katil Joe (2011), İşte Böyle Bir Kız (1999), Charlie Countryman'ın Gerekli Ölümü (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Bilim-Kurgu Sesler 6.0 1,732

Charlie Countryman'ın Gerekli Ölümü
2013 Komedi Sesler 6.4 23,095

Haber Stüdyosu
2012 Dram Sesler 8.6 86,199

Katil Joe
2011 Suç Sesler 6.7 62,445
2011 Dram Sesler
Çeşitli
4.8 99
2011 Dram Sesler 7.8 91,781
2010 Gerilim Sesler 5.3 1,175

Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 Suç Sesler 7.5 200,186
2004 Gizem Sesler 6.5 186
2004 Komedi Sesler    
2003 Dram Sesler 8.5 36,102
2002 Dram Sesler    

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Sesler 6.4 45,996
2002 Komedi Sesler    

Kurşun Yağmuru
2001 Macera Sesler 5.2 4,785
2000 Komedi Sesler 7.3 4,590

Kanıt Peşinde
2000 Suç Sesler 7.7 69,059

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Sesler 5.8 70,756

Çılgın Kamp
1997 Aile Sesler 4.9 824
1997 Dram Sesler 6.0 490
1995 Aksiyon Sesler 7.7 42,506
1994 Aksiyon Sesler 6.4 974
1993 Aksiyon Sesler 5.7 4,136

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Sesler 7.9 37,007
1993 Dram Sesler    
1988 Korku Sesler 5.0 1,408

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Sesler 8.6 71,583
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017