Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Ruth Adelman

Ruth Adelman


Sesler

Ruth Adelman, sesler. Koku: Bir Katilin Hikayesi (2006), Katil Joe (2011), İşte Böyle Bir Kız (1999), Charlie Countryman'ın Gerekli Ölümü (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Bilim-Kurgu Sesler 6.0 1,732

Charlie Countryman'ın Gerekli Ölümü
2013 Komedi Sesler 6.4 22,350

Haber Stüdyosu
2012 Dram Sesler 8.6 83,352

Katil Joe
2011 Suç Sesler 6.7 60,984
2011 Dram Sesler
Çeşitli
4.8 99
2011 Dram Sesler 7.8 86,506
2010 Gerilim Sesler 5.3 1,175

Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 Suç Sesler 7.5 195,692
2004 Gizem Sesler 6.5 186
2004 Komedi Sesler    
2003 Dram Sesler 8.5 35,111
2002 Dram Sesler    

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Sesler 6.4 45,119
2002 Komedi Sesler    

Kurşun Yağmuru
2001 Macera Sesler 5.2 4,785
2000 Komedi Sesler 7.3 4,585

Kanıt Peşinde
2000 Suç Sesler 7.7 68,145

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Sesler 5.8 68,914

Çılgın Kamp
1997 Aile Sesler 4.9 824
1995 Aksiyon Sesler 7.7 40,825
1994 Aksiyon Sesler 6.4 974
1993 Aksiyon Sesler 5.7 4,136

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Sesler 7.9 35,428
1993 Dram Sesler    
1988 Korku Sesler 5.0 1,408

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Sesler 8.6 68,419
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017