Giriş Kayıt
Ruth Adelman

Ruth Adelman


Sesler

Ruth Adelman, sesler. Koku: Bir Katilin Hikayesi (2006), Katil Joe (2011), İşte Böyle Bir Kız (1999), Charlie Countryman'ın Gerekli Ölümü (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Bilim-Kurgu Sesler 6.0 1,732

Charlie Countryman'ın Gerekli Ölümü
2013 Komedi Sesler 6.4 23,695

Haber Stüdyosu
2012 Dram Sesler 8.6 88,611

Katil Joe
2011 Suç Sesler 6.7 63,730
2011 Dram Sesler
Çeşitli
4.8 99
2011 Dram Sesler 7.8 94,261
2010 Gerilim Sesler 5.3 1,175

Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 Suç Sesler 7.5 204,734
2004 Gizem Sesler 6.5 186
2004 Komedi Sesler    
2003 Dram Sesler 8.5 37,452
2002 Dram Sesler    

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Sesler 6.4 46,886
2002 Komedi Sesler    

Kurşun Yağmuru
2001 Macera Sesler 5.2 4,785
2000 Komedi Sesler 7.3 4,746

Kanıt Peşinde
2000 Suç Sesler 7.7 69,931

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Sesler 5.8 72,571

Çılgın Kamp
1997 Aile Sesler 4.9 824
1997 Dram Sesler 6.0 490

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Sesler 7.7 44,599
1994 Aksiyon Sesler 6.4 974
1993 Aksiyon Sesler 5.7 4,136

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Sesler 7.9 38,799
1993 Dram Sesler    
1988 Korku Sesler 5.0 1,408

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Sesler 8.6 75,244
Dizi Altyazıları
Vikings (13,783) Supernatural (5,877) Mr. Robot (5,429) The Big Bang Theory (4,641) Gotham (3,639) Game of Thrones (3,447) Arrow (2,665) The Flash (2,525) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,439) Shameless (2,380)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017