Giriş Kayıt
Larina Adamson

Larina Adamson (60)


Yapımcı, Oyuncu

Larina Jean Adamson, 15 Mayıs 1956 doğumlu yapımcı, oyuncu. Simpsonlar (1989) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Larina Jean Adamson
Doğum Tarihi: 15 Mayıs 1956
Diğer Bir İsmi: Larina Aspasia Adamopoulos | 'Final Destination' A
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Animasyon Yapımcı    
2004 Animasyon Yapımcı    

Yeni Bir Başlangıç
1996 40 Komedi Oyuncu 7.3 196,672
1990 Animasyon Yapımcı 7.5 89

Geleceğe Dönüş 2
1989 33 Macera Çeşitli 7.8 359,164

Simpsonlar
1989 Animasyon Yapımcı 8.8 282,421
Film Altyazıları
Passengers (7,149) Doctor Strange (3,597) Assassin's Creed (3,543) xXx: Return of Xander Cage (2,518) Arrival (2,424) Allied (2,366) Moana (1,581) Forushande (1,393) Split (1,385) Hacksaw Ridge (1,382)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,135) Legion (7,323) Supernatural (7,208) Arrow (5,430) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,547) Black Sails (3,498) Taboo (3,427) Vikings (3,361) Suits (3,005) Legends of Tomorrow (2,891)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017