Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Steve Adams

Steve Adams (51)


Oyuncu, Kameraman, Yapımcı

Steve Adams, 04 Eylül 1960 Hamilton, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu, kameraman, yapımcı. (2007) Ölüm Sessizliği (2007), (2008) The Rocker (2008), (2000) Possible Worlds (2000), (1998) The Second Arrival (1998) gibi yapımlarla biliniyor.23 Ocak 2012 tarihinde (51 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 04 Eylül 1960
Ölüm Tarihi: 23 Ocak 2012
Doğum Yeri: Hamilton, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Stephen Adams
Burcu: Başak
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 50 Dram Oyuncu    
2008 48 Komedi Kameraman
Yapımcı
4.6 257
2008 48 Komedi Oyuncu 6.2 32,778

Ölüm Sessizliği
2007 47 Korku Oyuncu 6.2 68,403

Hollywood Ülkesi
2006 46 Biyografi Oyuncu 6.5 29,674

Mavi Kelebek
2004 44 Dram Oyuncu 6.3 1,352
2003 43 Gerilim Oyuncu    
2003 43 Komedi Oyuncu 5.8 485

Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 42 Biyografi Oyuncu 7.1 72,874
2002 42 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2002 42 Dram Oyuncu 6.5 853

Yanlış Numara
2002 42 Gerilim Oyuncu 4.7 139

Uykusuz
2001 41 Aksiyon Oyuncu 5.3 606
2000 40 Gizem Oyuncu 6.9 1,571

Son Vuruş
2000 40 Oyuncu    
2000 Dram Oyuncu    
2000 40 Dram Oyuncu 5.7 1,504
2000 40 Biyografi Oyuncu    

Kemik Koleksiyoncusu
1999 39 Suç Oyuncu 6.7 123,884
1998 38 Aksiyon Oyuncu 3.8 2,342
1997 37 Dram Oyuncu 7.0 12,031
1997 37 Macera Oyuncu    
1996 36 Romantik Oyuncu    
1992 32 Komedi Oyuncu 6.1 8,376
1991 31 Aksiyon Oyuncu 6.1 2,060
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017