Giriş Kayıt
Nick Adams

Nick Adams (36)


Oyuncu, Senarist

Nicholas Aloysius Adamschock, 10 Temmuz 1931 Nanticoke, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu, senarist. No Time for Sergeants (1958), Kaijû daisensô (1965), Die, Monster, Die! (1965), Furankenshutain tai chitei kaijû Baragon (1965) gibi yapımlarla biliniyor.07 Şubat 1968 tarihinde (36 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Nicholas Aloysius Adamschock
Doğum Tarihi: 10 Temmuz 1931
Ölüm Tarihi: 07 Şubat 1968
Doğum Yeri: Nanticoke, Pennsylvania, ABD
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1967 Western Oyuncu 8.0 85
1967 Aksiyon Oyuncu    
1965 34 Aksiyon Oyuncu 6.4 3,489
1965 34 Gizem Oyuncu 5.6 2,000
1965 Aksiyon Oyuncu 8.2 3,062
1965 34 Korku Oyuncu 4.8 1,285

Ateş Hattı
1962 31 Aksiyon Oyuncu 7.0 5,143
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,345
1962 Komedi Oyuncu    

F.B.I. Ajanı
1959 28 Suç Oyuncu 6.6 2,307

Yastık Sohbeti
1959 28 Komedi Oyuncu 7.5 11,628
1959 Western Senarist
Oyuncu
7.9 256

Aşk Hocası
1958 27 Komedi Oyuncu 7.2 3,059
1958 27 Komedi Oyuncu 7.7 3,008
1957 Aksiyon Oyuncu 8.4 100
1957 Western Oyuncu 7.6 1,777
1957 26 Dram Oyuncu 6.3 157

Devlerin Aşkı
1956 25 Dram Oyuncu 7.7 27,886
1956 Dram Oyuncu 7.7 238
1956 25 Macera Oyuncu 7.0 1,792
1955 24 Suç Oyuncu 6.4 653

Piknik
1955 24 Dram Oyuncu 7.2 6,630

Asi Gençlik
1955 24 Dram Oyuncu 7.8 68,020

Bay Roberts
1955 24 Komedi Oyuncu 7.8 13,363
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,158
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017