Giriş Kayıt
Nick Adams

Nick Adams (36)


Oyuncu, Senarist

Nicholas Aloysius Adamschock, 10 Temmuz 1931 Nanticoke, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu, senarist. Canavarlar Geliyor (1965), No Time for Sergeants (1958), Die, Monster, Die! (1965), Furankenshutain tai chitei kaijû Baragon (1965) gibi yapımlarla biliniyor.07 Şubat 1968 tarihinde (36 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Nicholas Aloysius Adamschock
Doğum Tarihi: 10 Temmuz 1931
Ölüm Tarihi: 07 Şubat 1968
Doğum Yeri: Nanticoke, Pennsylvania, ABD
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1967 Western Oyuncu 8.0 85

Canavarlar Geliyor
1965 34 Aksiyon Oyuncu 6.4 3,769
1965 34 Gizem Oyuncu 5.6 2,259
1965 Aksiyon Oyuncu 8.2 3,371
1965 34 Korku Oyuncu 4.8 1,285

Ateş Hattı
1962 31 Aksiyon Oyuncu 7.0 5,143
1962 Aksiyon Oyuncu 8.5 1,844
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,418

F.B.I. Ajanı
1959 28 Suç Oyuncu 6.6 2,411

Yastık Sohbeti
1959 28 Komedi Oyuncu 7.5 12,838
1959 Western Senarist
Oyuncu
7.9 256

Aşk Hocası
1958 27 Komedi Oyuncu 7.2 3,059
1958 27 Komedi Oyuncu 7.7 3,120
1957 Aksiyon Oyuncu 8.4 100
1957 Western Oyuncu 7.5 1,909
1957 26 Dram Oyuncu 6.3 157

Devlerin Aşkı
1956 25 Dram Oyuncu 7.7 29,303
1956 Dram Oyuncu 7.7 238
1956 25 Macera Oyuncu 7.0 1,987

Piknik
1956 25 Dram Oyuncu 7.2 6,898
1955 24 Suç Oyuncu 6.4 653

Asi Gençlik
1955 24 Dram Oyuncu 7.8 71,641

Bay Roberts
1955 24 Komedi Oyuncu 7.8 13,691
1955 24 Western Oyuncu 6.2 267
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,293
1953 Komedi Oyuncu 5.6 204
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,340) Den of Thieves (3,079) Maze Runner: The Death Cure (2,817) Winchester (2,563) Hostiles (2,336) 12 Strong (1,840) A martfüi rém (1,765) The Commuter (1,362) Bleeding Steel (1,347) Submergence (1,195)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,685) Supernatural (4,758) Westworld (3,468) The Big Bang Theory (3,432) The Terror (2,886) Gotham (2,871) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,430) Arrow (2,397) The Flash (1,982) Krypton (1,702)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018