Giriş Kayıt
Don Adams

Don Adams (82)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Donald James Yarmy, 13 Nisan 1923 Manhattan, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen. Get Smart (1965) yapımıyla biliniyor.25 Eylül 2005 tarihinde (82 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Donald James Yarmy
Doğum Tarihi: 13 Nisan 1923
Ölüm Tarihi: 25 Eylül 2005
Doğum Yeri: Manhattan, New York City, New York, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.74 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Janis: Hüzünlü Küçük Kız
2015 Belgesel Oyuncu 7.5 3,392

Akıllı Ol
2008 Aksiyon 6.5 174,615

Müfettiş Gadget
1999 76 Aksiyon Oyuncu 4.1 38,355

Müfettiş Gadget
1986 Animasyon Oyuncu    
1980 57 Komedi Oyuncu 5.0 2,586

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 6,211
1971 Komedi Oyuncu    
1965 Komedi Oyuncu
Senarist
Yönetmen
8.3 8,583
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,345
1962 Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017