Giriş Kayıt
Don Adams

Don Adams (82)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Donald James Yarmy, 13 Nisan 1923 Manhattan, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen. Get Smart (1965) yapımıyla biliniyor.25 Eylül 2005 tarihinde (82 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Donald James Yarmy
Doğum Tarihi: 13 Nisan 1923
Ölüm Tarihi: 25 Eylül 2005
Doğum Yeri: Manhattan, New York City, New York, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.74 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Janis: Hüzünlü Küçük Kız
2015 Belgesel Oyuncu 7.5 3,392

Akıllı Ol
2008 Aksiyon 6.5 175,942

Müfettiş Gadget
1999 76 Aksiyon Oyuncu 4.1 38,626

Müfettiş Gadget
1986 Animasyon Oyuncu    
1980 57 Komedi Oyuncu 5.0 2,586

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 6,319
1971 Komedi Oyuncu    
1965 Komedi Oyuncu
Senarist
Yönetmen
8.3 8,682
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,386
1962 Komedi Oyuncu 9.0 120
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (111,134) Rick and Morty (4,670) The Strain (3,142) The Defenders (2,054) Preacher (1,775) Suits (1,756) The Last Ship (1,556) Mr. Mercedes (1,362) Fargo (1,103) Twin Peaks (1,001)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017