Giriş Kayıt
Dwight Adair

Dwight Adair


Yönetmen

Dwight Adair, yönetmen.

Diğer Bir İsmi: Dwight R. Adair
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel 6.6 399
2011 Dram Çeşitli 6.1 2,610

Bizi Ayıran Nehir
1992 Dram Çeşitli 7.3 45,584

Hanedan
1981 Dram Yönetmen 6.3 5,127

Şehir Kovboyu
1980 Dram Çeşitli 6.2 11,058
1980 Dram Çeşitli    

Dallas 1
1978 Dram Yönetmen 7.0 9,437
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018