Giriş Kayıt
Dwight Adair

Dwight Adair


Yönetmen

Dwight Adair, yönetmen.

Diğer Bir İsmi: Dwight R. Adair
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel 6.6 399
2011 Dram Çeşitli 6.1 2,488

Bizi Ayıran Nehir
1992 Dram Çeşitli 7.3 43,508

Hanedan
1981 Dram Yönetmen 6.2 4,704

Şehir Kovboyu
1980 Dram Çeşitli 6.2 10,488
1980 Dram Çeşitli    

Dallas 1
1978 Dram Yönetmen 7.0 8,917
Film Altyazıları
Live by Night (9,734) Resident Evil: The Final Chapter (8,751) Hidden Figures (4,636) Rogue One (4,209) Patriots Day (4,198) Assassin's Creed (3,713) Split (3,467) Allied (3,446) Paterson (3,260) Why Him? (1,747)
Dizi Altyazıları
Legion (4,366) The 100 (3,955) Arrow (3,207) Black Sails (3,126) The Expanse (3,028) The Originals (2,741) Colony (2,570) The Flash (2,234) The Last Kingdom (2,138) Vikings (2,000)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017