Giriş Kayıt
Dwight Adair

Dwight Adair


Yönetmen

Dwight Adair, yönetmen.

Diğer Bir İsmi: Dwight R. Adair
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel 6.6 399
2011 Dram Çeşitli 6.1 2,488

Bizi Ayıran Nehir
1992 Dram Çeşitli 7.3 44,467

Hanedan
1981 Dram Yönetmen 6.2 4,872

Şehir Kovboyu
1980 Dram Çeşitli 6.2 10,756
1980 Dram Çeşitli    

Dallas 1
1978 Dram Yönetmen 7.0 9,189
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,408) The Defenders (5,376) Rick and Morty (3,466) The Strain (2,198) Suits (1,776) The Sinner (1,534) Mr. Mercedes (1,288) Fargo (1,037) Breaking Bad (918) Vikings (806)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017