Giriş Kayıt
Jensen Ackles

Jensen Ackles (39)


Oyuncu, Yönetmen

Jensen Ross Ackles, 01 Mart 1978 Dallas, Texas, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen. Doğaüstü (2005), Sevgililer Günü Katliamı (2009), Küçük Kahraman (2007), Oyunun Laneti (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jensen Ross Ackles
Doğum Tarihi: 01 Mart 1978
Doğum Yeri: Dallas, Texas, ABD
Takma İsmi: Jackles
Burcu: Balık
Boyu: 1.85 m
9.6 (138 Oy)
  • Currently 191.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (68)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Animasyon Oyuncu 7.6 1,369
2010 Aksiyon Oyuncu 8.4 72
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 211

Batman: Kızıl Başlık Altında
2010 32 Animasyon Oyuncu 8.1 37,577
2010 32 Belgesel Oyuncu    

Sevgililer Günü Katliamı
2009 31 Korku Oyuncu 5.5 48,080

Küçük Kahraman
2007 29 Komedi Oyuncu 7.5 10,673

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu
Yönetmen
8.6 317,417

Oyunun Laneti
2005 Korku Oyuncu 4.9 4,126
2003 Komedi Oyuncu 6.8 10,449
2001 Macera Oyuncu 7.5 102,824
2000 Aksiyon Oyuncu 7.4 27,083

Dawson's Creek 5
1998 Dram Oyuncu 6.6 29,567
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,198
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017