Giriş Kayıt
Jensen Ackles

Jensen Ackles (39)


Oyuncu, Yönetmen

Jensen Ross Ackles, 01 Mart 1978 Dallas, Texas, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen. Doğaüstü (2005), Sevgililer Günü Katliamı (2009), Küçük Kahraman (2007), Oyunun Laneti (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jensen Ross Ackles
Doğum Tarihi: 01 Mart 1978
Doğum Yeri: Dallas, Texas, ABD
Takma İsmi: Jackles
Burcu: Balık
Boyu: 1.85 m
9.6 (139 Oy)
  • Currently 191.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (68)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 8.9 73
2011 Animasyon Oyuncu 7.6 1,369
2010 Aksiyon Oyuncu 8.4 72
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 211

Batman: Kızıl Başlık Altında
2010 32 Animasyon Oyuncu 8.1 37,577
2010 32 Belgesel Oyuncu    

Sevgililer Günü Katliamı
2009 31 Korku Oyuncu 5.5 48,338

Küçük Kahraman
2007 29 Komedi Oyuncu 7.5 10,673

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu
Yönetmen
8.5 321,662

Oyunun Laneti
2005 Korku Oyuncu 4.9 4,126
2003 Komedi Oyuncu 6.8 10,652
2001 Macera Oyuncu 7.5 103,597
2000 Aksiyon Oyuncu 7.4 27,272

Dawson's Creek 5
1998 Dram Oyuncu 6.6 29,818
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,246
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (20,016) Blade Runner 2049 (3,316) Jigsaw (2,410) Geostorm (2,204) Last Flag Flying (1,659) The Man from Earth: Holocene (1,459) Dunkirk (1,231) It (998) The Foreigner (962) Justice League (744)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,218) Shameless (5,553) Black Mirror (5,453) The Big Bang Theory (3,194) Star Trek: Discovery (3,149) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,045) Supernatural (2,992) The X Files (2,079) The Gifted (1,783) The Blacklist (1,585)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018