Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Rodney Ackland

Rodney Ackland (83)


Senarist, Oyuncu

Norman Ackland Bernstein, 18 Mayıs 1908 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu senarist, oyuncu. 49th Parallel (1941) yapımıyla biliniyor.06 Aralık 1991 tarihinde (83 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Norman Ackland Bernstein
Doğum Tarihi: 18 Mayıs 1908
Ölüm Tarihi: 06 Aralık 1991
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 Dram Senarist    
1949 41 Dram Senarist 7.4 900
1947 39 Suç Senarist 8.1 25
1946 38 Suç Senarist 7.2 196
1944 36 Dram Senarist 6.6 200
1942 34 Dram Senarist 7.2 198
1941 33 Dram Senarist 6.3 330
1941 33 Dram Senarist 7.4 4,352
1938 30 Dram Senarist 6.6 248
1932 24 Suç Senarist 5.9 3,475

Düzenbaz
1931 23 Dram Oyuncu 5.8 2,080
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017